Site Language
You are not logged in!   Log-In | Register
Advanced search
Hide ads

Holiday Affair Greek subtitles (1949) 1CD srt

film

Buy at Amazon

Subtitle details

Download (beta)

Download
Thanks15 thanks received

Subtitle filenameHoliday Affair (1949)corto64.srt (119304bytes) show preview

Watch online:


Uploader commentΗ ζωή στο κάδρο πίσω στο σαλόνι κρεμασμένη και, μια αντιρρησία συνειδήσεως, που επιλέγει να εγκλωβίζεται στον ταραγμένο της ψυχισμό, προσπαθώντας έτσι να βιώσει ξανά κάτι που χάθηκε για πάντα. Σε αυτές της τις ουτοπικές διαδρομές, σέρνει και τον μικρό της γιό, τον οποίο μάλιστα ντύνει με τα ρούχα του σύζυγου της, που άφησε την τελευταία του πνοή στο μέτωπο του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Κι όλοι μαζί ζουν σε έναν κόσμο υπεκφυγών, εθελοτυφλώντας παρέα, μέσα στο σύννεφο του παραμυθιού που δε λέει να τελειώσει και, που δεν δείχνει να έχει δράκο. Κι όμως, Δράκος υπάρχει. Όταν το απαιτήσουν οι καταστάσεις, θα εμφανιστεί για να ανατρέψει τα πάντα. Είναι η στιγμή που καλείται η τραγική μάνα να επιλέξει μεταξύ του χθες και του σήμερα, συνυπολογίζοντας το μέλλον του παιδιού της. Όταν καταλαβαίνει πως οι αυταπάτες της έχουν κλέψει χρόνια και ευτυχισμένες προοτπικές. Είναι η πιο δύσκολη και συνάμα δυνατή στιγμή της ταινίας.
Μια όμορφη χήρα, επιβιώνει στην σκληρή πραγματικότητα της μεγαλούπολης, κάνοντας συγκρίσεις τιμών για λογαριασμό πολυκαταστημάτων. Μια εμπορική κατασκοπεία, στης οποίας τα γρανάζια πέφτει για να μπορέσει να αναθρέψει τον εξάχρονο γιό της. Τον μεγαλώνει με αγάπη, αλλά στα πρώτυπα του αδικοχαμένου της συζύγου, του οποίου δεν μπορεί με τίποτα να συνειδητοποιήσει την απώλεια. Το δέσιμο των δύο τους είναι πολύ ισχυρό, αλλά και επικίνδυνα δυνατό. Ο δικηγόρος γείτονας και, τρελά ερωτευμένος μαζί της, επιχειρεί να κερδίσει την πληγωμένη καρδιά, όμως ο φόβος για μια αλλαγή δεν τους αφήσει να ενώσουν τις ζωές τους. Κι ενώ η απόφαση δείχνει να είναι οριστική, ο γάμος αναπόφευκτος, ένας ξένος έρχεται από το πουθενά για να της δείξει έναν άλλο δρόμο. Αυτόν της συμφιλίωσης με την απώλεια. Οι δύο άνδρες θα την διεκδικήσουν με φόντο τα χιονισμένα Χριστούγεννα της Νέας Υόρκης.
Release name Holiday Affair (1949)corto6429.970 FPS
Uploadercorto64 (corto64) @ . downloaded876x () . Vote for subtitles8.5 / 10 (2votes) . Remove from favouritesAdd to favourites . Correct subtitlesCorrect subtitles

Uploaded from BSPlayer v2.69 developed by bst2

Comment

log-in to post comments.


elad59 @
Πολύ καλή ταινία, με επίκεντρο το πνευμα των Χριστουγέννων. Ταινία που μπορεί να την δει κάποιος οποιαδήποτε στιγμή και να του αφήσει αυτό το αισθημα πληρότητας για την ζωή, κατι που τείνει να εξαληφθεί την εποχή που ζούμε.
Φίλε Γιώργο έκανες πολύ καλή επιλογή, και πολύ καλή δουλειά.
Να' σαι πάντα καλά.
Καλές Γιορτες σε όλους.
RON65 @
Συνάδερφε, ευχαριστώ πολύ!!!
Holiday Affair subtitles Greek
Release name#CD UploadedDownloadedSubtitle ratingUploader
Holiday.affair.1949.BBDRip.x720pSubtitles from trusted source1CD42x 0.00corto64
Holiday.Affair.1949.1080p.BluRay.x265-RARBG1CD34x 0.00Panagis82
Interesting links
All subtitles for this movie in this languageAll subtitles for this movie
All subtitles from this userRequest this subtitle for a different release
About movie:About movie @ http://www.imdb.com
Posters:Holiday Affair movie postersPosters @ http://www.imdb.com
Others:Your link here
Movie detailsAKA:Christmas Gift (eng), Holiday Affair (eng), The Man Who Played Santa Claus (eng)
Movie Rating:7.1 / 10 (6312)
[ IT HAPPENED IN DECEMBER...BUT IT'S HOTTER THAN JULY! ] - Just before Christmas, department store clerk Steve Mason meets big spending customer Connie Ennis, really a commercial spy. He unmasks her but lets her go, which gets him fired. They end up on a date, which doesn't sit well with Connie's steady suitor, Carl, but delights her son Timmy, who doesn't want Carl for a step-dad. Standard (if sweet) romantic complications follow.
Language:
Hide ads
download subtitle