Site Language
You are not logged in!   Log-In | Register
Advanced search
Hide ads

Subtitles from trusted source

The Snorkel Greek subtitles (1958) 1CD srt

film

Buy at Amazon

Subtitle details

Download (beta)

Download
Thanks11 thanks received

Subtitle filenameThe Snorkel (1958)corto64.srt (68490bytes) show preview

Watch online:


Uploader commentΈνα μικρό αριστούργημα, βρίσκεται σε αυτό το φιλμ της Hammer, από το 1958. Εξαιρετικό θρίλερ, με ευφάνταστο σενάριο, εντελώς πρωτότυπο, που πραγματικά σε καθηλώνει από το πρώτο λεπτό. Αν και η ταυτότητα του ένοχου, αποκαλύπτεται από τα πρώτα κιόλας λεπτά, δεν μειώνει το σασπένς στο ελάχιστο. Αντίθετα, του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αγωνία και αιχμαλωτίζει τον θεατή στην πλοκή του. Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας, το νήμα μπλέκεται διαρκώς και οι ανατροπές της είναι απροσδόκητες. Οι σεναριογράφοι Peter Myers και Jimmy Sangster , έχουν κάνει μια απίστευτα καλή δουλειά. Ένα έγκλημα που θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί, ενδεικτικό της αληθοφάνειας που προσδίδουν στο σενάριο τους. Θα μπορούσε ίσως να το αποκαλέσει κανείς, σαν ένα αφιέρωμα στον Χίτσκοκ! Υπάρχουν σαφέστατα επιρροές, αλλά πέρα από αυτό, οι δύο σεναριογράφοι με τις αναφορές τους και την ατμόσφαιρα της ταινίας, αποδίδουν φόρο τιμής, στον μετρ του σασπένς. Ο γνωστός μας Michael Carreras στην παραγωγή(πέρασε και από την σκηνοθετική καρέκλα, σε άλλες παραγωγές της Hammer), έχει κάνει υποδειγματική δουλειά. Αξιομνημόνευτη. Ο σκηνοθέτης τώρα, Guy Green, αποδεικνύεται το κλειδί της επιτυχίας, στο φιλμ αυτό, αφού με τις σπουδές και την εμπειρία του σαν διευθυντής φωτογραφίας, σε αριστουργηματικές ταινίες, όπως τα Great Expectations(1946), Oliver Twist (1948), Captain Horatio Hornblower (1951), The Story of Robin Hood and His Merrie Men (1952), αλλά και πολλές ακόμη, επιλέγει με καταπληκτικό τρόπο τα πλάνα και αυτό είναι που γοητεύει τα μάτια των θεατών, ακόμη περισσότερο! Από τις περιπτώσεις εκείνες, που μια ασπρόμαυρη ταινία είναι πιο λαμπερή και από έγχρωμη! Προσέξτε τις λεπτομέρειες, σε κάθε σκηνή. Δεν θα βρείτε το παραμικρό ψεγάδι, ακόμη και οι πιο απαιτητικοί! Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα θρίλερ της δεκαετίας του `50 και κοιτάζει στα μάτια πολλά απ` αυτά, της δεκαετίας του`60! Έξοχο και το καστ. Θα σας κλέψει το βλέμμα η ερμηνεία της μικρής Mandy Miller. Εξαιρετικός και ο «κακός», Peter van Eyck. Αν σας θυμίζει κάτι το πρόσωπο του, να σας πω ότι έχει παίξει σε πάρα πολλές πολεμικές ταινίες, πάντα σε ρόλο Γερμανού αξιωματικού! Το φινάλε είναι πραγματικά καταπληκτικό. Βασισμένο στο ρητό, «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο», αφήνει άναυδους τους πάντες… Αυτή η πρώιμη οπτική της Hammer, είναι μαγική.
Release name The Snorkel (1958)corto6429.970 FPS
Uploadercorto64 (corto64) @ . downloaded278x () . Vote for subtitles10.0 / 10 (2votes) . Remove from favouritesAdd to favourites . Correct subtitlesCorrect subtitles

Uploaded from BSPlayer v2.70 developed by bst2

Comment

log-in to post comments.


CINEAR @
Μπράβο σου που ανέσυρες από την αφάνεια ένα τόσο καλό αλλά ξεχασμένο θρίλλερ. Η μετάφρασή σου είναι άψογη όπως πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.
corto64 @
Κι εγώ σε ευχαριστώ πολύ, όχι μόνον για τα καλά σου λόγια, αλλά και για την αύρα αισθητικής και ποιοτικών επιλογών που έφερες με τις μεταφράσεις σου.
The Snorkel subtitles Greek
Release name#CD UploadedDownloadedSubtitle ratingUploader
The.Snorkel.1958.720p.BluRay.x264-[YTS.AM]1CD193x 0.01
Interesting links
All subtitles for this movie in this languageAll subtitles for this movie
All subtitles from this userRequest this subtitle for a different release
About movie:About movie @ http://www.imdb.com
Posters:The Snorkel movie postersPosters @ http://www.imdb.com
Others:Your link here
Movie detailsMovie Rating:6.9 / 10 (465)
[ Teenage Girl Vs. ... Killer-With-A-Gimmick! ] - Jacques Duval devises a fiendishly clever method of murdering his wife. Doping her up with sleeping tablets, Duval places his wife in a sealed room, then opens all the gas jets. While the police identify the body, Duval remains hidden in the room, breathing through a snorkel, then makes his escape when the authorities leave. Only one flaw in this perfect crime: Duval's stepdaughter (Mandy Miller) is the suspicious type.
Directed by:
Country:
Hide ads
download subtitle