Limba interfata web
NU esti autentificat!   Autentificare | Inregistreaza-te
Cautare avansata
Elimina publicitate

Fear in the Night Greaca subtitrari (1972) 1CD srt

film

Cumpara de pe Amazon

Detalii subtitrare

Descarca (beta)

Descarca
Mersi13 mulțumiri primite

Comenteaza

autentifica-te pentru a publica comentarii.


corto64 @
Έξοχο, φίλτατε.
Από τα ελάχιστα Hemmer...οειδή θρίλερ που έλειπε ως μετάφραση. Κι αν διερωτηθεί κανείς, "είναι καλτ;", η απάντηση είναι "ναι και με το παραπάνω"!
Σε ευχαριστώ πολύ.
CINEAR @
Παρακαλώ. Χαίρομαι που σου άρεσε.
Κι εγώ ως καλτ το ξεκίνησα, αλλά αποδείχτηκε οτι έχει να προσφέρει και κάτι παραπάνω.
Πάντως, η παρουσία της Τζόαν Κόλινς είναι σίγουρα καλτ.
corto64 @
Από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις η συμμετοχή της. Ανυπομονώ να το δω και, επιφυλάσσομαι για κατάθεση πιο τεκμηριωμένης άποψης.
CINEAR @
Ωραία! Θα περιμένω την άποψή σου όταν την δεις.
@
Έγω, πάλι αν και τις "καλτ" τις θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ σκουπίδια, αυτή..λόγω HAMMER και μόνο, θα την δω. Η Ηammer πάντα έκανε προσεγμένες δουλειές. Ειδικά τις δεκαετίες '50-'60. Γι' αυτό και όταν πέσει ταινία της στα χέρια μου την βλέπω. Εννοείται, πως ευχαριστώ για την μετάφραση της.
CINEAR @
Ε, το "καλτ" είναι πολύ μεγάλη κουβέντα.
Η εντύπωσή μου είναι οτι στην Ελλάδα το χρησιμοποιούμε λίγο λάθος.
Ό,τι είναι περίεργο ή κουλό δεν σημαίνει οτι είναι καλτ.
Έχω σκοπό να ασχοληθώ με το θέμα κάποια στιγμή, οπότε, θα το συζητήσουμε.
@
Όχι να μην ασχοληθείς. Αρκετά "σκουπίδια" κυκλοφορούν εδώ μέσα. Χορτάσαμε!!!! Το '17 τα πράγματα έχουν μπει σε καλύτερη τροχιά απ' άλλες χρονιές!! Αν συνεχίσετε έτσι θα είναι η ΠΡΩΤΗ χρονιά που θα έχετε δώσει τις καλύτερες ποιοτικά ταινίες στο συνολό τους. Και επειδη πολλοί που θα διαβάσουν το μήνυμα μου θα πουν: "ποιός είναι αυτός...ο τίποτα, που κρίνει τι είναι καλό και τι όχι" θ' απαντήσω ότι πολύς κόσμος απ' αυτα που διαβάζω έχουν την ίδια απόψη. Και υπάρχουν και άλλοι που ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ την ίδια άποψη το κρυβουν...για να γίνονται αρεστοί!! Με το μόνο που θα συμφωνήσω είναι ως προς την συζήτηση..που θα την κάνουμε μεταξύ μας, για ευνόητους λόγους.
Elkesipeplos @
Καλά θα κάνουν, τύποι τύπου wayneand13, ημιμαθεστάτοι προπέτες αδαείς, να παραμείνουν στην ορθώς αυτοδιατυπωμένη εικόνα για την περσόνα τους, ήτοι«ποιός είναι αυτός...ο τίποτα, που κρίνει τι είναι καλό και τι όχι» και να αφήσουν την κριτική σοβαρών, καλτ ακόμη και τρας ταινιών σε ασυμπλεγματικούς γνώστες και με πλεονάζουσα κριτική ικανότητα.
.
Αλίμονο εάν εγκύπτουμε μόνο στο πολιτικώς ορθόν (sic) παλαιό χόλυγουντ, θαυμάζοντας άκριτα τους σινεαστέρες που προέβαλαν οι ψευδεπίγραφες βιτρίνες του και την διατεταγμένη αμερικανότροπη μικροαστική ευτυχία του…
.
Θερμές ευχαριστίες για την επιλογή και τον υποτιτλισμό.
.
Και εις άλλα, ακραιφνή και αμιγώς καλτ, με υγεία.
CINEAR @
Καλημέρα Elkesipeple.
Προσωπικά δεν ενοχλούμαι από την κριτική του wayneand13 γιατί (παρ' όλο που είναι απόλυτος στις απόψεις του και ολίγον προβοκάτορας), είναι ένας θερμός σινεφίλ που παρακολουθεί αδιαλείπτως τα κινηματογραφικά τεκταινόμενα.
Δεν θα ακολουθήσω τη συμβουλή του οπότε...
συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω: "Και εις άλλα, ακραιφνή και αμιγώς καλτ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ!"
corto64 @
Φίλτατε, επιστρέφω για επιπλέον σχολιασμό, μετά την χθεσινοβραδινή προβολή του φιλμ.
Κατ'αρχάς, αν και από τα μισά περίπου είχα προβλέψει το φινάλε(ενδεχομένως έχει να κάνει και με την πληθώρα αστυνομικών-θρίλερ που έχω δει ως τώρα), το σενάριο ομολογώ ότι δεν ήταν κακό. Ούτε φλυαρίες είχε, ούτε αποπροσανατόλιζε τον θεατή, ούτε κοιλιές έκανε. Θα το χαρακτηρίσω ικανοποιητικό.
Αισθητικά, βρίσκεται σαφώς εντός '70ς κλίματος, αποφεύγοντας όμως τις αστικές υπερβολές(πχ ντύσιμο), κλίνοντας περισσότερο προς το ουδέτερο/κλασικό.
Ηχητικά, καλύπτεται μερικώς. Εδώ θα ήταν πιο ταιριαστή μια ατμοσφαιρική μουσική υπόκρουση, κι όχι οι τις κλισέ, θρίλερ-νότες που τελικά επιλέχθηκαν.
Ερμηνευτικά, ο Κάσινγκ είναι Κάσινγκ. Το '72, πιο έμπειρος από ποτέ, έχει την ωριμότητα να υποστηρίξει τον ρόλο και, φυσικά το κάνει. Η Κόλινς είναι quest star ουσιαστικά, αλλά παρ'όλα αυτά δίνει στις λίγες της σκηνές αυτό για το οποίο της προτάθηκε ο ρόλος. Καλός και ο Μπέητς, σε μια πρώιμη του δουλειά. Ο Βρετανός ηθοποιός έκανε πολύ καλύτερα φιλμ, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Έκπληξη και ευχάριστη μάλιστα για μένα, η Γκλίσον. Εξαιρετική ερμηνεία.
Συμπερασματικά, θεωρώ το φιλμ ως μια ταινία για την οποία δεν θα θυσιαστεί ο χρόνος άδικα, απ'όσους σινεφίλ την επιλέξουν. Έχει στοιχεία που την κατηγοριοποιούν ως καλτ, αλλά με την ευρεία έννοια. Παραμένει ένα ψυχολογικό θρίλερ, που θα μπορούσε με περισσότερη δουλειά στο σενάριο και περισσότερη επένδυση στον ψυχισμό του κεντρικού χαρακτήρα, να βγάλει ακόμη καλύτερη ποιότητα εσωστρεφούς τρόμου.
corto64 @
Τα συγχαρητήρια μου και για τον υπότιτλο. Είναι πολύ καλός! 10 από εμένα.
CINEAR @
Αγαπητέ corto καλημέρα
Σωστές και χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου για την ταινία.
Ευχαριστώ πολύ για την βαθμολογία σου στον υπότιτλο, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.
elad59 @
Πάντοτε μας προσφέρεις εξαιρετικούς υπότιτλους, φίλε.
Θα τον τιμήσω.
Σ΄ευχαριστώ!
Fear in the Night subtitrari Greaca
Release name#CD IncarcatDescarcatNota subtitrareUploader
Fear.In.The.Night.1972.720p.BluRay.x264-[YTS.AM]1CD219x 0.00
Legaturi interesante
Toate subtitrarile acestui film in aceasta limbaToate subtitrarile acestui film
Toate subtitrarile acestui utilizatorCere aceasta subtitrare pentru o alta lansare
Despre film:Despre film @ http://www.imdb.com
Utilizatori:Fear in the Night movie postersUtilizatori @ http://www.imdb.com
Altele:Linkul tau aici
Detalii filmALIAS:Honeymoon of Fear (ell), Dynasty of Fear (eng), Fright in the Night (eng), Honeymoon of ... Fear (eng)
Nota film:5.9 / 10 (2272)
[ ] - A young woman recovering from a nervous breakdown moves with her husband to a boys' school, and finds herself being terrorized by a mysterious one-armed man, but nobody believes her.
Limba:
Elimina publicitate
download subtitle