웹사이트 언어
로그인이 안됐습니다.   로그인 | 회원가입
고급 검색
Remove advertisement

Subtitles from trusted source고화질 영상을 위한 자막

Nowhere to Go 그리스어 자막 (1958) 1CD srt

film

Buy at Amazon

자막 정보

다운로드 (beta)

다운로드
감사합니다.2 thanks received

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

Comment

자막 파일 이름Nowhere To Go (1958) corto64_720p.srt (65333바이트) 자막 미리보기

자막 올린 사용자의 자막 관련 정보Ένας αδίστακτος και κυνικός κακοποιός, δραπετεύει από τις βρετανικές φυλακές με την βοήθεια του συνεργού του και επιχειρεί να πάρει τα κλοπιμαία που απέκρυψε από τις αρχές. Στην πράξη αυτό θα αποδειχθεί περισσότερο πολύπλοκο από ότι φανταζόταν, όταν θα δει το πρόσωπο της απληστίας σε πολλές μορφές. Η πρώτη από αυτές, ανήκει στον συνεργό, η σύγκρουση του με τον οποίο θα τον φέρει σε ρόλο κυνηγημένου αγριμιού, στην καρδιά του Λονδίνου. Χωρίς φίλους, τον χρόνο να μετράει αντίστροφα και την αστυνομία στο κατόπι του, ο πολυμήχανος Αμερικανός επιστρατεύει την ψυχραιμία και την γοητεία του, προσπαθώντας να ξεφύγει από τον κλοιό που διαρκώς σφίγγει. Η εμφάνιση ενός αναπάντεχου σύμμαχου, θα εξισορροπήσει την κατάσταση, αλλά ως μοναδική διέξοδος θα παραμείνει η ατέρμονη φυγή…
Η ταινία δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα.
확장자를 제외한 영상 원본 파일 이름Nowhere.to.go.1958.BBDRip23.976 FPS
자막 올린 사용자 계정명corto64 (corto64) @ . 내려받은 횟수15x () . 즐겨찾기에서 제거즐겨찾기에 추가 . 자막 오류 신고자막 오류 신고

Comment

로그인 to post comments.


corto64 @
Έξοχο, Βρετανικό νουάρ της δεκαετίας του ’50, με ανατριχιαστικές δόσεις σασπένς, έναν υπέροχο, ατμοσφαιρικό φόβο και το σενάριο να δημιουργεί διαρκώς σκιές στο περιθώριο και υποψίες βαθύτερων προεκτάσεων. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Donald MacKenzie, έτσι όπως την εξέδωσε ο πρώην έγκλειστος στις Αγγλικές φυλακές, το 1956.
corto64 @
Εδώ να πω ότι μου διέφυγε η προ 3ετιας μετάφραση του συναγωνιστή Κώστα και έτσι την μετέφρασα ξανά. Δεν ήταν πρόθεση μου να την ακυρώσω, φίλτατε.
corto64 @
Για να μην γίνονται διπλομεταφράσεις(τουλάχιστον από μέρους μου), θα σας ενημερώνω με σχόλιο για την επόμενη. Η οποία είναι εξ ακοής και αρκετά επίπονη. Ο λόγος για το "Black Hand" με τον Gene Kelly.
Nowhere to Go 자막 그리스어
확장자를 제외한 영상 원본 파일 이름#CD 날짜다운로드하는자막 등급 2자막을 올린 사용자
ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ - ΒΡΕΤ. ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ - ΤΖ. ΝΑΝΤΕΡ - ΣΕΛΘ... 1CD111x 10.01ktsioulis
영상물 관련 정보
해당 영상물로 등록된 이 언어의 자막해당 영상물로 등록된 모든 언어의 자막
이 사용자가 등록시킨 모든 자막이 영상물에 대한 다른 동영상 파일의 자막 요청하기
영상물 정보 출처:영상물 정보 출처 @ http://www.imdb.com
포스터:Nowhere to Go movie posters포스터 @ http://www.imdb.com
Others:Your link here
영화 세부정보AKA:«Χωρίς αύριο» (ell)
영화 평점:6.8 / 10 (294)
[ ...except into a woman's arms! ] - Paul Gregory is sprung from jail in London by his accomplice after getting a stretch as expected for robbing a woman who falls for his charms. Only he knows how to get to the money, but his...
장르:
국가:
언어:
Remove advertisement
download subtitle