Idioma del Sitio
No has iniciado sesión!   Acceder | Registrarse
Búsqueda avanzada
Eliminar publicidad

Subtítulos de fuente seguraSubtítulos de alta definición

Naked Alibi Griego subtítulos (1954) 1CD srt

film

Comprar en Amazon

Detalles del subtítulos

Descarga (beta)

Descarga
Gracias3 Gracias recibidas

Tipo de calidad de subtítulos

Tipo de CALIDAD de subtítulos con 1 de puntaje (mala) Tipo de CALIDAD de subtítulos con 3 de puntaje (baja) Tipo de CALIDAD de subtítulos con 5 de puntaje (regular) Tipo de CALIDAD de subtítulos con 7 de puntaje (buena) Tipo de CALIDAD de subtítulos con 10 de puntaje (excelente)

Comentario

Nombre de archivo del subtítuloNaked.Alibi.1954.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]-greek.srt (94209bytes) vista previa

Comentario del que lo subióΈνα περιπολικό σταματάει μπροστά σε ένα αστυνομικό τμήμα. Είναι νύχτα και η μουσική ταιριάζει με την διάθεση, αλλά αμέσως μετά η δράση μεταφέρεται σε ένα δωμάτιο ανάκρισης. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει κάποιον μεθυσμένο και με ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν έχει ταυτότητα. Ίσως αυτό να μην είχε σημασία κάποια άλλη στιγμή, αλλά τώρα τα πράγματα είναι τεταμένα. Έχουν γίνει μια σειρά από ένοπλες ληστείες μετά φόνων και υπάρχει πίεση να λυθούν. Αλλά χωρίς ενδείξεις και στοιχεία, οι αστυνομικοί γίνονται νευρικοί, και απόψε, ξεσπάνε σε ένα μεθυσμένο.
Αυτός ισχυρίζεται πως είναι φούρναρης, νυμφευμένος και πατέρας. Η συμπεριφορά του όμως δεν δείχνει τέτοιον. Είναι νευρικός και ιδρωμένος. Έτοιμος να αρπαχτεί.. Όταν ο επικεφαλής των ντετέκτιβ, Τζο Κόνροϊ, φτάνει στο τμήμα, η ανάκριση έχει εκτραχυνθεί. Έξω φρενών, ο Αλ πηδάει πάνω στους αστυνομικούς, χτυπάει κάποιον και αρπάζεται με άλλους τρεις. Αλλά όταν οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τον τιθασεύσουν, αυτός φωνάζει "βρωμεροί μπάτσοι κανείς δεν μου έχει συμπεριφερθεί έτσι". Ορκίζεται ότι θα ανταποδώσει, και μοιάζει α το εννοεί.
Συνέχεια επί της οθόνης..…
Το "Naked Alibi" -στις ελληνικές αίθουσες προβλήθηκε με τον τίτλο “Αστυνομικές ιστορίες” - δεν είναι πρώτης βαθμίδας νουάρ. Είναι μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού. Γυρίστηκε σε ένα μόλις μήνα, αλλά έχει την στόφα ενός καθαρού, πολύ καλού φιλμ νουάρ.
Ένας από τους λόγους που τη ταινία δένει τόσο καλά είναι το εξαιρετικό καστ. Οι Χάιντεν, Μπάρι και η Γκλόρια Γκράχαμ κάνουν το τέλειο "κοκτέιλ νουάρ".
Ακόμα κι αν η καριέρα του Χάιντεν ξεκίνησε ως μοντέλο, παίζει πραγματικά πολύ καλά. Με ύψος γύρω 1,90, πάντα φαινόταν να είναι πάρα πολύ ψηλός για να είναι εγκληματίας και έκανε πολύ καλύτερα για αστυνομικός, σερίφης, εκπρόσωπος της κυβερνήσεως. Ίσως η θητεία του ως μυστικός πράκτορας στο CIO (Γραφείο Συντονιστή Πληροφοριών) άφησαν το στίγμα τους. Ο Χάιντεν ήταν παντρεμένος 5 φορές - τρεις φορές για την ίδια γυναίκα.
Με προηγούμενα φίλμ, όπως "The Atomic City" (μια άλλη ταινία του Hopper) και εκείνης της "Those Redheads from Seattle" στο όνομά του, το "Naked Allibi" αντιπροσώπευε ένα μεγάλο διάλειμμα για τον Τζιν Μπάρι. Παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολα πειστικός ως ψυχωτικός Αλ Γουίλις, η καριέρα του Μπάρι στο Χόλιγουντ ποτέ δεν είχε μεγάλες επιτυχίες, αλλά σίγουρα διέπρεψε στην τηλεόραση.
Η Γκλόρια Γκράχαμ, μια από τις "all-time" αγαπημένες ηθοποιούς των φιλμ νουάρ, ήταν στο απόγειο της καριέρας της στο Χόλιγουντ το 1954 με μια σειρά από πρόσφατες ταινίες στο ενεργητικό της - Το Sudden Fear και The Bad and The Beautiful (1952), The Big Heat και το Human Desire (1953), όταν έκανε το Naked Alibi. Όσο αφορά την προσωπική της ζωή, η Γκλόρια και ο δεύτερος σύζυγός της, σκηνοθέτης Νίκολας Ρέι , χώρισαν το 1952, και εκείνη ετοιμαζόταν να γίνει σύντομα η τρίτη σύζυγος, του Κάι Χάουαρντ κατά τη διάρκεια της λήψης αυτής της ταινίας. Το σκάνδαλο σχετικά με τη σχέση της με τον θετό της γιο, Τόνι (ο οποίος αργότερα έγινε ο τέταρτος σύζυγός της) ήταν στο παρελθόν της, αλλά σίγουρα δεν ήταν “off the Record. “
Εκείνη την εποχή, η Γκλόρια, είχε κάνει πλαστική στο άνω χείλος της, και σε μερικά πλάνα προφίλ μπορείτε να εντοπίσετε ακινησία σε αυτό. Η όμορφη Γκλόρια - ένα από τις μεγαλύτερα και πιο αινιγματικά ονόματα στα φιλμ νουάρ ποτέ δεν ξεπέρασε τα προβλήματα της εικόνας της. Αλλά για τους οπαδούς της , άφησε πίσω του μια κληρονομιά καθηλωτικών φιλμ νουάρ, και η επιτυχία της παρούσας ταινίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, λόγω της παρουσίας της.
Πήγες :noiroftheweek.com, wikipedia.org, imdb.com
Με την έλευση ριπ, HD, βελτίωσα τον δικό μου υπότιτλο, -με την βοήθεια ενός καλού αγγλικού, - που είχα δημιουργήσει το 2015, για καλύτερη θέαση.
Καλή σας θέαση.
Manosl
Λινκ για κατέβασμα, ριπ:
yts.mx/movies/naked-alibi-1954
Nombre del estrenoNaked.Alibi.1954.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]23.976 FPS
Quién lo subió:elad59 @ . descargado31x () . Borrar de los favoritosAñadir a los favoritos . Informar de película incorrectaInformar de película incorrecta

Comentario

acceder añadir comentarios.

Naked Alibi subtítulos Griego
Nombre del estreno#CD SubidoDescargadoPuntuación del subtítuloQuién lo subió
Naked.Alibi.1954.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]Subtítulos de fuente seguraSubtítulos para los sordos1CD17x 0.00elad59
Naked.Alibi.1954.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]Subtítulos de fuente seguraSubtítulos para los sordos1CD11x 0.01elad59
Naked Alibi (1954) Jerry Hopper - Sterling Hayden, Gloria ... 1CD1030x 1.02elad59
Enlaces interesantes
Todos los subtítulos de esta película en este idiomaTodos los subtítulos de esta película
Todos los subtítulos de este usuarioSolicitar este subtítulo para un estreno diferente
Sobre la película:Sobre la película @ http://www.imdb.com
Posters:Naked Alibi movie postersPosters @ http://www.imdb.com
Otros:Tu enlace aquí
Detalles del FilmAKA:La última coartada (spa), Cry Copper (eng), Naked Alibi (eng), The Tight Squeeze (eng)
Puntuación del Film:6.5 / 10 (435)
[ The Cop, The Killer and the Border Town Woman! ] - A police chief fired for brutality, tries to get evidence on a man suspected of killing 3 police detectives.
Dirigido por:
País:
Idioma:
Eliminar publicidad
download subtitle