Език на сайта
Не сте влязъл!   Влез | Регистрация
Разширено търсене
Скрий рекламите

Субтитри от проверен източник

Умирай трудно 4.0 Унгарски субтитри (2007) 2CD srt

film

Купи от Amazon

Детайли за субтитрите

Изтегли (beta)

Изтегли
Благодарности

Файлово име на субтитритеvisual-dh4_1.srt (62346байтове) покажи прегледФайлово име на субтитритеvisual-dh4_2.srt (54099байтове) покажи преглед

Коментар на ЪплоудераJó szórakozást!
Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed (Live Free or Die Hard, Észak-Amerikán kívül Die Hard 4.0) egy 2007-es akciófilm, a Die Hard-sorozat negyedik része. A főszerepben Bruce Willis látható mint John McClane, az előző három rész főhőse. A film közel 18 évvel az első rész után játszódik, s ezúttal McClane-nek internet-terroristákkal kell szembeszállnia. A Die Hard 4.0 a világ számos országában egyszerre került a mozikba, 2007. június 27-én, köztük Magyarországon is.
FIGYELEM!!!!.................. Itt a cselekmény részleteit vagy a végkifejletét is olvashatod.
Az elmúlt néhány évben az idősödő John McClane elvált feleségétől, Hollytól és eltávolodott lányától, Lucytól, de továbbra is a New York-i rendőrség tagja. Egy alkalommal egy fiatal hacker, Matt Farrell őrizetbevételére indul, s megtapasztalja, milyen egy modern terroristatámadás, mikor elakad a forgalmi dugóban. Egy csapat hacker, Thomas Gabriel vezetésével lecsap az Egyesült Államok sebezhető számítógéphálózatára, s szisztematikusan kapcsolják le azt, kezdve a közlekedési lámpák rendszerével. Ahogy a bankhálózatok és a tőzsde kerül sorra, az indexek összeomlanak és Amerika gazdasága megbicsaklik. Mint mindig, McClane az események közepébe csöppen. Kiderül, hogy a nemrég letartóztatott Matt számára elég világos, mit tesznek a terroristák és milyen lépésekre van szükségük céljuk eléréséhez. A kifinomult bűnözöknek szinte megdönthetetlen tervük van az ország meggyengítésére, ám nem számoltak azzal, hogy egy vén róka rendőr és számítógépzseni kompániája rájön dolgaik menetére. McClane és Farrell bűnüldöző párosa rövidesen áthág minden akadályon és szemtől szembe kerül a terroristákkal, remélve, hogy kitalálják tettük motivációit, s hogy megállítják őket, mielőtt az egész nemzet a térdére rogy a függetlenség napjának évfordulóján.
Len Wiseman, akinek legismertebb munkái az Underworld és az Underworld: Evolution, kapta meg a rendezői feladatot.[1] 2006. augusztus 3-án az USA Todaynek adott interjújában Wiseman elmondta, hogy McClane kivételével egyetlen korábbi szereplő sem fog visszatérni.[2] Korábban valószínűnek tűnt, hogy John McTiernan, a Drágán add az életed! és a Die Hard – Az élet mindig drága rendezője visszatérne posztjára, azonban akkortájt börtönbüntetés elé nézett hamis tanúzás miatt.
McClane lánya fontos szerepet kap a filmben (ezen ötlet már a harmadik résznél is felmerült, de végül a Die Hard: Vendetta videójátékhoz használták fel). Egyes spekulációk szerint Bruce Willis lánya, az eredeti Die Hard bemutatójának évében született Rumer volt az első számú jelölt Lucy McClane-nek. Jessica Simpson, Wafah Dufour és Britney Spears is meghallgatáson járt a szerepért; Paris Hilton neve is szóba került, illetve Taylor Fry, aki az első részben, 1988-ban játszotta Lucyt. Mary Elizabeth Winstead kapta meg végül a lehetőséget az új epizódban.
film sztorija egy korábbi, WW3.com című szkripten alapszik, ami David Marconi, az A közellenség forgatókönyvírójának munkája.[3] John Carlin a Wired magazinban megjelent „A Farewell to Arms”[4] című cikkjét felhasználva Marconi megalkotta a forgatókönyvet az USA elleni internetes terrorista-támadásról. A 9/11-es támadást követően a projektet jegelték, s csak néhány év múlva tértek vissza rá, amikor is Doug Richardson átírásával a Die Hard 4 forgatókönyve kerekedett belőle, végül Mark Bomback tollából.[5]
Willis közölte 2005-ben, hogy a film a Die Hard 4.0 címet kapja, mivel számítógépek körül forog. Ennek ellenére az IGN későbbi értesülése szerint a produkciót Die Hard: Resetre keresztelték.[6] A 20th Century Fox később bejelentette a Live Free or Die Hard (a film magyar címének tükrében nagyjából úgy fordítható, „Élj szabadon vagy add drágán az életed”) nevet és a bemutató időpontját 2007. június 29-re tűzte ki, a forgatás 2006. szeptemberi kezdésével.[7][8] A cím New Hampshire állam mottóján alapszik („Live Free or Die” – „Élj szabadon vagy halj meg”), ami egy John Stark tábornoktól való idézetből eredeztethető. A nemzetközi előzetesek a Die Hard 4.0 címet használták,[9] tehát az Amerikán kívüli piacokon a film e cím alatt került a mozikba, valószínűleg azért, mert a közönség nagy része nem rendelkezik ismeretekkel az utalás felismeréséhez.
A Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed forgatása a Maryland államban található Baltimore belvárosában kezdődött meg 2006. szeptember 23-án.[10] Willis 2007. január 24-én sérülést szenvedett egy verekedős jelenet felvétele során, amikor is jobb szeme felett megrúgták. Az esetet „semmi komoly”-ként aposztrofálták, s miután Willis ellátogatott egy orvoshoz, a nap hátralévő részét otthon töltötte.[11]
Bruce Willis dublőre, Larry Rippenkroeger ellenben súlyosan megsérült, mikor kb. 10 méter magasságból a járdára zuhant. Arccsont- valamint csuklótörést szenvedett mindkét karján; a forgatást emiatt ideiglenesen felfüggesztették. Willis értesítette Larry szüleit, s több alkalommal meglátogatta őt a kórházban.
------------------------------
Korhatárbesorolás
A Die Hard-filmek mindhárom korábbi része R (17 éven aluliaknak szülői felügyelettel) korhatár-besorolást kapott az MPAA-tól. A Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed azonban némi visszhangot váltott ki ezügyben, ugyanis úgy vágták, hogy a PG-13-as kategóriába sorolhassák (13 éven aluliaknak szülői kísérettel ajánlott). Bruce Willis emiatt igencsak megharagudott a stúdióra és azt nyilatkozta a Vanity Fairnek, „Igazán szerettem volna, ha ez a rész mindenben felér az elsőhöz, amiről úgy vélem, az egyetlen igazán jó epizód. Ez a fajta stúdiódöntés egyre gyakoribbá válik, mert nagyobb közönséget akarnak elérni. Már majdhogynem bátor dolog egy filmnek R besorolást adni manapság. De még így is egy egészen kemény, ütős film.”[12] Willis később megerősítette a PG-13-as korhatárt, de azt is elmondta, ha nem tudná a néző, hogy nem R-es, nem is sejtené, mert az akció és intenzitás itt is megvan, noha a „fuck” („bassza meg”) szó ritkábban hangzik el benne.[13] Emellett azt állította, ez a legjobb a négy film közül. „Hihetetlen. Épp a múlt héten láttam. Jobb, mint az első. Én személy szerint azt hiszem, jobb, mint az első rész.”[14]
Magyarországon a film 16-os karikát kapott a Nemzeti Filmiroda Korhatár Bizottságától, vagyis ugyanabba a kategóriába esik, mint az előző három rész.
----------------------------------
Érdekességek
McClane-t és Farrellt egy Johnson nevű FBI-ügynök kíséri a film egyik jelenetében. Ez utalás az első részre, amiben szintén szerepelt két Johnson ügynök is, akiknek semmi közük nem volt egymáshoz.
Az előzetesben hallható Beethoven kilencedik szimfóniájának, közismert nevén az Örömódának a rockosított változata. Ez a szerzemény eredeti változatában felcsendül az első részben, mikor a terroristák belépnek a Nakatomi-toronyba.
Az előkészületek alatt és korai értesülésekben Matt vezetékneve Foster volt, de a filmben már Farrellnek hívják. Hasonló a helyzet Thomas Gabriellel is, aki Greg Pope-ként volt feltüntetve előzetesen.
A Gears of War című videójáték kétszer tűnik fel a film során. Először egy fiatal hacker játszik vele, később pedig a Varázsló „parancsnoki központjában” jelenik meg.
Име на релийзLive.Free.Or.Die.Hard.PROPER.R5.LINE.XViD-ViSUAL
КачилNightWalker @ . изтеглени1467x () . Гласувай за субтитрите10.0 / 10 (2гласовеs) . Изтрий от любимиОтбележи като любими . Доложи неправилен филмДоложи неправилен филм

Коментар

влездобавяне на коментар.

Live Free or Die Hard субтитри Унгарски
Име на релийз#CD КаченИзтеглениРейтинг на субтитритеКачил
La Figlia Di Elisa-Ritorno A Rivombrosa (Episodio 3) By Mi... 1CD63x 0.00
La Figlia Di Elisa-Ritorno A Rivombrosa (Episodio 2) By Mi... 1CD36x 0.00
Die.Hard.21CD84x 0.00
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON1CD483x 0.00
Live.Free.Or.Die.Hard.PROPER.R5.LINE.XViD-ViSUAL2CD127x 0.00
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.PROPER.DVDRIP.XviD-DnB2CD97x 0.00
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.720p.BluRay.x264-SiNNERS1CD1061x 0.00
Live.Free.or.Die.Hard.UNRATED.DVDRip.XviD-SAPHiRE2CD325x 0.00subZer0
Die Hard 4. 720p BluRay AC3-5.1 x2641CD1442x 0.00mikimaki
Die Hard 4 ---Original DVD SubRipСубтитри от проверен източник1CD1194x 0.00asimov
Интересни връзки
Всички субтитри за този филм на този езикВсички субтитри за този филм
Всички субтитри от този потребителЗаяви тези субтитри за друг релийз
За филма:За филма @ http://www.imdb.com
Трейлъри:Трейлъри @ http://www.imdb.comПлакати:Live Free or Die Hard movie postersПлакати @ http://www.imdb.com
Детайли за филмаАлт. имена:A legdrágább az életed (hun), legdrágább az életed (hun), A legdrágább az életed. (hun), Legdrágább az életed 4 (hun), Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed (hun), Live Free or Die Hard (bul), sf (bul), Умирай трудно 4.0 (bul), Die Hard: Reset (eng), Die Hard: Tears of the Sun (eng), Die Hard 4 (eng), Die Hard 4: Die Hardest (eng), Die Hard 4: Live Free or Die Hard (eng), WW3.com (eng), Die Hard 4.0 (eng), Мiцний горiшок 4.0 (eng), Die Hard-4 (eng), Die Hard-4.mp4 (eng)
Рейтинг на филм:7.1 / 10 (422642)
[ ] - Началото на ваканцията е, но детектива на град Ню Йорк, Mакклейн не празнува. Той има проблеми с дъщеря си Люси и получава заповед да доведе един млад хакер, Мат Фарел, за разпит в бюрото на ФБР. Но Mакклейн има навика да попада на погрешното място, в погрешното време.С помощта на Фарел, Mакклейн започва да разбира нарастващия около него хаос. Готви се атака срещу уязвимата инфраструктура на САЩ, застрашаваща цялата нация. Загадъчната фигура зад организацията, Томас Габриел, няма нищо общо с престъпниците, с които се е сблъсквал Джон. Този път залозите са по-големи отвсякога
Скрий рекламите
download subtitle