Missing Privacy  Support us:
X
Напредно пребарување
Гледајте филмови со преводи користејќи го OpenSubtitles player. Софтверот е бесплатен и работи во Windows.
SubDownloader - opensource програма во python. Преземај и додавај преводи со оваа уникатна програма
TorrentFreak.com - прочитај го интервјуто на основачот на OpenSubtitles.org
BSPlayer.com - free multimedia player
Зошто користите OpenSubtitles.org?
Нови преводи
Име на филмотКорисникПреземениРејтинг на филмот
The Transporter Refueled (2015) Anonymous
9x 4.9
"24" Day 7: 5:00 p.m.... (2009) Anonymous
1x 8.6
"Jessica Jones" AKA C... (2015) Anonymous
3x 8.6
Ant-Man (2015) Metalexa...
84x 7.6
"Jessica Jones" AKA L... (2015) Anonymous
31x 8.4
Featured subtitles (mac)
Име на филмотКорисникПреземениРејтинг на филмот
Ant-Man (2015) Metalexa...
83x 7.6
Mission: Impossible -... (2015) Anonymous
182765x 7.6
Minions (2015) Anonymous
765698x 6.5
Inside Out (2015) Anonymous
507x 8.4
The Hunger Games: Moc... (2014) Anonymous
180718x 6.8
Водечки додавачи во месецот (mac)
Корисник#Последни
dejvmkd521/11/2015
Metalexander224/11/2015
TamaraM129/10/2015
Најповеќе преземени преводи во неделата (mac)
Име на филмотКорисникПреземениРејтинг на филмот
"The Walking Dead" He... (2015) Anonymous
244x 8.7
The Man from U.N.C.L.E. (2015) Anonymous
192x 7.5
"How to Get Away with... (2015) dejvmkd
82x 9.8
Ant-Man (2015) Metalexa...
83x 7.6
"How to Get Away with... (2015) Anonymous
59x 8.8
Последни теми на форумот
ТемаДата
Windows/Linux/OSX application in devel... 25/11/2015
Is there an api call to check if the w... 23/11/2015
OpenSubtitles Icon (72dpi and 144dpi)23/11/2015
IP Banned for SPAM (NOT TRUE)21/11/2015
Subtle21/11/2015
Последни блог записи
ТемаДата
OpenSubtitles Add-on KODI Installation06/11/2015
Search trends subtitles - Bookworm04/11/2015
Open Hour Gecko Player with Subtitles25/10/2015
Atlas Subtitler for Downloading Subtitles12/10/2015
Subtitle Downloader - OSDownloader (5) 02/10/2015
Побарувани преводи (mac)
Име на филмот#Рејтинг на филмотПоследни
Carbon Copy (1981)
15.507/03/2014
Последни коментари (mac)
Име на филмотКорисникДата
40 Days and Nig... (2012) Intacto777
18/12/2014
Boyhood (2014) juvemkd
17/11/2014
Boyhood (2014) koka_real
15/11/2014
Hercules (2014) koka_real
09/11/2014
Godzilla (2014) gfrones
21/05/2014
next
TOPlist