Missing Privacy  Support us:
X
Јазик
Вие не сте пријавен!   Пријави-Се | Регистрирај се!

Додади преводи


OpenSubtitles uploaderupload subtitles using this app, API & hash support, multi-platform, open-source. More info on blog

Дали сакате да додадете преводи како анонимен? Подобро е да се регистрирате
Треба да ги сите болдирани полиња

Информација за филмот

Јазик:
IMDB ID ( барај )
- Add new movie
FPS:
Име на издавачот
Филм АКА:
Коментар:
Translator
Преводи за нарушено слушањеПреводи за нарушено слушање
Subtitles for high-definition movieSubtitles for high-definition movie
Subtitles are machine translatedSubtitles are machine translated
Foreign Parts OnlyForeign Parts Only

Информација за преводот