Језик сајта
Нисте пријављени!   Пријава | Регистрација
Напредна претрага
Уклони оглас

Viy естонски титлови (1996) 1CD srt

Филм за титл може бити погрешан. Помозите нам тако што ћете га исправити (2)

film

Купи на Amazon-у

Подаци о титлу

Преузми (beta)

Преузми
Хвала

Ocenite kvalitet titlova

Oceni KVALITET titlova sa 1 poena (vrlo loše) Oceni KVALITET titlova sa 3 poena (loše) Oceni KVALITET titlova sa 5 poena (srednje) Oceni KVALITET titlova sa 7 poena (dobro) Oceni KVALITET titlova sa 10 poena (odlično)

Коментар

Име датотекеVii.1996.ET.srt (11005бајтова) прикажи преглед

Коментар отпремаоцаMykola Hoholi loo peateemaks on naiste seksuaalne sättumus puberteedieas. Iidsete uskumuste kohaselt on see vanus 10–18 aastat, sest muistsed inimesed abiellusid sageli tänapäeva inimestega võrreldes väga vara. Näiteks Vietnamis enne 20. sajandit võis 20-aastaseks saamist ilma abielus olla lugeda vanaks.
Selles loos on deemon Viy tegelikult versioon Velesist, seksijumalast Ida-Euroopa paganlikus kultuuris. Siin on seminarist Khoma surnukeha ahistamine noorukite mässumeelse käitumise ilming. See on eksistentsiaalse kirjanduse perioodil, st kahekümnenda sajandi keskpaigas, suurt huvi pakkuv teema.
Tsiteerin veel ühe loo Vietnami inimestest 18. sajandi lõpust: Kohutava Ema Kummitus (桑滄偶錄·乾剎鬼母, Tang thương ngẫu lục - Mẹ ranh càn sát).
Từ-Liêmi maapiirkonnas (praegu Põhja-Từ-Liêmi linnaosa Hanois) elas orb, kes küsis igal õhtul oma nooremalt onult luba, et minna oma emapoolsete vanavanemate majja magama. Noorem onu avastas aga kogemata, et pole ammu emapoolses vanavanemate majas käinud.
Kord järgnes onu vaeslapsele salaja, nägi ta õepoega küla hauaplatsile sisenemas. Seal oli üks meetri pikkuste rindadega naine, kes hoidis poissi rinnaga toitmas, ja ümberringi oli veel paar last.
Kui orb tahtis selle emaga kaasa minna, ütles ta talle: Põud oli veel paar aastat eemal ja vahepeal peab poiss karpkala- ja pehmekilpkonnalihast kindlasti eemale hoidma.
Siin on "põud" (hạn) Ida-Aasia filosoofia kategooria, mis on väga lähedane kristlikule mõistele "võlg" (nợ). Aasialased usuvad, et inimesed elavad siin maailmas, et maksta tagasi võlga eelmisest elust, mistõttu nad lõõgastuvad alles siis, kui on selle võla tasunud. Seega on sellel naisel Viyga väga sarnane roll. Ta võrgutab lapsi oma emainstinktide kaudu, et saaks rahulikult surra. Teisisõnu: Need lapsed peavad surema, kui nad teda järgivad, samal ajal tundub see naine haletsusväärne, sest ta pidi surema enne, kui sai abielluda või lapsi saada.
Miks ma seda ütlen? Karpkalad ja softshell-kilpkonnad on Vietnami jõgedes väga levinud loomad, mida peetakse sageli rasedate naiste tipptoiduks. Nende lõhn on töötlemata kujul väga kalane, nii et neiuhormoonid ei talu seda sageli. Seetõttu pole loo naisel kindlasti olnud võimalust abielluda.
Назив издањаVii
ОтпремалацAnonymous (Pastella) @ . Број преузимања37x () . Уклони из омиљенихДодај у омиљене . Исправи титлИсправи титл

Коментар

Пријавите се да бисте поставили коментар.

Занимљиви линкови
Сви титлови за овај филм на датом језикуСви титлови за овај филм
Сви титлови овог корисникаЗахтевај овај титл за друго издање
О филму:О филму @ http://www.imdb.com
Постери:Постери @ http://www.imdb.com
Други:Овде поставите линк
Подаци о филмуДруги назив:Вій (eng)
Оцена филма:7.0 / 10 (126)
[ ] - Vampiric tale based on the story by Nikolay Gogol.
Земља:
Језик:
Уклони оглас
download subtitle