Језик сајта
Нисте пријављени!   Пријава | Регистрација
Напредна претрага
Уклони оглас

Vanka Zhukov естонски титлови (1981) 1CD srt

film

Купи на Amazon-у

Подаци о титлу

Преузми (beta)

Преузми
Хвала

Ocenite kvalitet titlova

Oceni KVALITET titlova sa 1 poena (vrlo loše) Oceni KVALITET titlova sa 3 poena (loše) Oceni KVALITET titlova sa 5 poena (srednje) Oceni KVALITET titlova sa 7 poena (dobro) Oceni KVALITET titlova sa 10 poena (odlično)

Коментар

Име датотекеVanka Thukov.1981.ET.srt (2875бајтова) прикажи преглед

Коментар отпремаоцаVanka Þukov on orb ja tema ainus sugulane oli vanaisa. Nad elasid kauges külas väikeses, kuid hubases majas. Päeval hullas ta kohalike lastega ja õhtul hängis vanaisa ümber, kuulas tema jutte ja õpetlikke lugusid. Vanahärra armastas Vankat väga ja soovis poisile vaid paremat elu, mistõttu otsustas ta ta õppima saata, sest ainult kirjaoskajad suudavad elus midagi enamat saavutada. Ta leppis kingsepaga kokku, et võtab oma lapselapse õpipoisiks, nii et jäi üle vaid Vanka linna saata. Poiss ei tahtnud kodust lahkuda ja vanaisa, keda ta hullult armastas, maha jätta, kuid ta mõistis, et peab talle kuuletuma. Nii pakkis poiss raske südamega oma asjad kokku ja läks linna.
Ja linnas ootas Vankat hoopis teistsugune elu. Kingsepa pere, kus ta nüüd elama pidi, võttis ta väga külmalt vastu. Teda alandati ja solvatsid selles majas pidevalt nii lapsed kui ka täiskasvanud. Poiss ei saanud piisavalt magada, sõi peost suhu ja tegi palju tööd, mis oli lapse jaoks mõnikord liig. Samas sai teda sageli karistada, isegi kui see polnud tema süü. Alguses Vanka vaikis, sest teadis, et vanaisa saatis ta viimase rahaga linna ega saanud teda külastada. Kuid ühel päeval täitus poisi süda pahameelega ja ta otsustas kirjutada oma vanaisale kirja.
Назив издањаVanka Þukov
ОтпремалацAnonymous (Pastella) @ . Број преузимања13x () . Уклони из омиљенихДодај у омиљене . Исправи титлИсправи титл

Коментар

Пријавите се да бисте поставили коментар.

Занимљиви линкови
Сви титлови за овај филм на датом језикуСви титлови за овај филм
Сви титлови овог корисникаЗахтевај овај титл за друго издање
О филму:О филму @ http://www.imdb.com
Постери:Постери @ http://www.imdb.com
Други:Овде поставите линк
Подаци о филмуДруги назив:Ванька Жуков (eng)
Оцена филма:7.6 / 10 (1046)
[ ] -
Улоге:
Земља:
Језик:
Уклони оглас
download subtitle