Jezik strani
Niste prijavljeni!   Prijava | Registracija
napredno iskanje
Odstranite oglas

Podnapisi iz preverjenih virovPOodnapisi za HD film

Pressure Point grški podnapisi (1962) 1CD srt

film

Kupite pri Amazonu

Podrobnosti podnapisa

Prenesite (beta)

Prenesite
Hvalazahvala sprejeta

Ime datoteke podnapisaPressure.Point.1962.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]-greek.srt (89109bytov) pokaži predogled

Komentar uporabnikaΚατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στις Η.Π.Α ανατίθεται σε έναν μαύρο ψυχίατρο φυλακών το δυσάρεστο καθήκον να βοηθήσει έναν παρανοϊκό Αμερικανό Ναζί που κατηγορείται για εξέγερση. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ο γιατρός πρέπει να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό του για να μπορέσει να πετύχει στο έργο του…
Οι συντελεστές της ταινίας είναι σοβαροί στις προθέσεις τους, πρόθυμοι να περάσουν το μήνυμά τους, που είναι κρίμα που δεν είναι τόσο συναρπαστικό δράμα όσο θα ήθελαν να είναι.
Όχι ότι η πίεση είναι κακή. έχει αρκετά θετικά στοιχεία για να μην είναι μόνο κακή αλλά και να βρεθεί πάνω από το μέσο όρο. Αλλά έχει το κύριο ελάττωμα πολλών ταινιών του Στάνλεϊ Κράμερ καθώς πιστεύει ότι το μήνυμά του πρέπει να υπερισχύει των δραματικών ανησυχιών. Ως αποτέλεσμα, μεγάλο μέρος του σεναρίου είναι υπερβολικά ομιλητικό και, πιο προβληματικά, υπερβολικά εμφανές. Τούτου λεχθέντος, οι σεναριογράφοι κατάφεραν να επινοήσουν μια σειρά από σκηνές που έχουν ύφος και ζωή μέσα τους, και αυτές βοηθούν πολύ στο να αναπληρώσουν τα τυχόν λάθη του σεναρίου.
Το πιο σημαντικό, η ταινία έχει έναν σκηνοθέτη που επιδεικνύει κάποιο ταλέντο στο χειρισμό αυτού του υλικού και έναν ηθοποιό που προσφέρει μια τολμηρή ερμηνεία που συχνά ηλεκτρίζει. Ο σκηνοθέτης Χιούμπερ Κόρνφιλντ γυρίζει πολλές από τις σκηνές αναδρομής σε ένα ονειρικό, σουρεαλιστικό ύφος που δημιουργεί κινηματογραφικό ενδιαφέρον και πετυχαίνει να επισημάνει το υποκείμενο δράμα όποτε είναι δυνατόν.
Ο Μπόμπι Ντάριν με μια εκπληκτική ερμηνεία ανεβάζει την ταινία αρκετές βαθμίδες και αξίζει πολύ ευρύτερη αναγνώριση από αυτή που έχει λάβει.
Απέναντί ​​του, ο συνήθως τρομερός Σίντνεϊ Πουατιέ εμφανίζεται υπερβολικά συγκρατημένος, ίσως λόγω των περιορισμών του ρόλου του. Έχει τις στιγμές του, αλλά επισκιάζεται από τον Ντάριν.
Προσωπικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό δραματικό φιλμ γυρισμένο το 1962 με πολύ καλή δομή και ερμηνείες που αξίζει την προσοχή σας.
Δεν είναι πλασματική η βαθμολογία του, στο imdb.com, Ούτε και η υποψηφιότητά του Μπόμπι Ντάριν για χρυσή σφαίρα το 1963.
Δεν προβλήθηκε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες.
Πηγές: imdb.com, allmovie.com
Καλή σας θέαση.
manosl
Λινκ για κατέβασμα:
yts.mx/movies/pressure-point-1962
Naziv izdajePressure.Point.1962.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]23.976 FPS
Naložilelad59 @ . naloženo71x () . Glasujte za podnapise10.0 / 10 (1glasovi) . Odstrani iz priljubljenihDodaj k priljuljenim . Pravilni podnasloviPravilni podnaslovi

Komentar

Prijava za objavo komentarjev.


ktsioulis @
Εξαιρετική επιλογή.
Πολλά μπράβο, Δάσκαλε!
corto64 @
Σε ευχαριστώ Μάνο.
Zanimive povezave
Vsi podnapisi za ta film v tem jezikuVsi podnapisi za ta film
Vsi podnapisi tega uporabnikaZahtevaj ta podnaslov za drugo izdajo
O filmu:O filmu @ http://www.imdb.com
Posterji:Pressure Point movie postersPosterji @ http://www.imdb.com
Ostalo:VAša hipepovezava tukaj
Podrobnosti o filmuAKA:Point Blank (eng), Pressure Point (eng)
Ocna filma:7.1 / 10 (1035)
[ FILMED IN BLACK, IN WHITE, IN RAGE!... a motion picture without a safety valve! ] - A black prison psychiatrist is assigned the distasteful task of helping a paranoid American Nazi charged with sedition.
Žanr:
Država:
Jezik:
Odstranite oglas
download subtitle