Язык сайта
Вы не вошли!   Войти | Регистрация
Расширенный поиск
Удалить рекламу

Zaokeanskiy reportyor Чешский субтитры (1961) 1CD srt

Фильм может не соответствовать субтитрам, пожалуйста помогите нам с исправлением таких ошибок. (2)

film

Купить на Amazon.com

О субтитрах

Скачать (beta)

Скачать
Благодарю

Оценить качество субтитров

Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 1 балл(-а/-ов) (плохое)Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 3 балл(-а/-ов) (удовлетворительное)Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 5 балл(-а/-ов) (нормальное)Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 7 балл(-а/-ов) (хорошее)Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 10 балл(-а/-ов) (отличное)

Комментарии

Файл субтитровZaoceansky.reporter.1961.CZ.srt (9557байт) посмотреть субтитры

Комментарий добавившегоV Americe, v budově Stricoroba Corporation, zaznělo v rádiu oznámení: "Editoři potřebují zkušeného a odhodlaného specialistu." Ze spěchajícího davu žadatelů je vybrán „specialista na vrhání stínu na plot“, který je poslán na lékařskou prohlídku a očkování, poté je mu vystaven oblek a vybavení. Pak je reportér v šéfově kanceláři, za ním je robotický tajemník, který oznamuje charakteristiky: Bob Sketch, 30 let, ambice 300, energie 120, svědomí kolem nuly. Šéf přikazuje: "Potřebujeme odhalovací zprávu z Moskvy, platba je štědrá." Reportér letí letadlem přes oceán do Moskvy.
Na okružní jízdě po Moskvě reportér vyfotografuje oznámení „Autobus jede bez průvodčího“, vidí cestující, jak házejí mince do automatu na jízdenky, a pošle první zprávu: „Senzace! Polovina moskevské dopravy funguje bez průvodčích. Obrovská stávka! Stávkující požadují volný obchod a kovbojské filmy." Vychází nouzové vydání novin s titulkem „Stávka v SSSR“. Další zpráva: „V Moskvě nejsou žádné žvýkačky. Rusové nemají co žvýkat." Pro další senzaci najde reportér poslední dřevěný dům v oblasti novostaveb Cheryomushki, ale je zdemolován buldozerem.
Reportér jde na stavbu vodní elektrárny na Sibiři, ale fotografuje pouze tajgu a třísku v kulisách koncertu (amatérský umělec (betonář, jak je uvedeno na plakátu) hraje ruskou lidovou píseň „Luchinuška“ ). Šéf je potěšen a posílá Boba do panenských zemí, což si reportér splete s maskovanou vojenskou základnou, a tahače pro ruské tanky.
Další úkol: vyfotografujte ruskou tajnou zbraň. Reportér posílá zprávu, že v Kremlu objevil kolosální dělo obrácené na západ a poblíž něj jsou velké dělové koule – což znamená, že jde o jadernou zbraň. Je slyšet hlas průvodce: „Toto je carské dělo... 1586... nikdy nevystřelilo. V případě potřeby však...“.
Nepromptovaný výstřel zavede Boba zpět do Spojených států, kde rozzuřený šéf křičí na reportéra: "Ty idiote!".
Название релизаZaoceánský reportér
ДобавилAnonymous (Wauhells) @ . скачаны12x () . Удалить из закладокДобавить в закладки . Исправить ошибкуИсправить ошибку

Комментарии

Войти добавить комментарий.

Тематические ссылки
Все субтитры этого фильма на выбранном языкеВсе субтитры для фильма
Все субтитры этого пользователяЗапрос этих субтитров для другого релиза
О фильме:О фильме @ http://www.imdb.com
Афиши:Афиши @ http://www.imdb.com
Другое:Здесь могла быть ваша ссылка
О фильмеДругое название:Заокеанский репортёр (cze)
Рейтинг фильма:0.0 / 10 (884)
[ ] -
Режиссер:
Страна:
Язык:
Удалить рекламу
download subtitle