Јазик
Вие не сте пријавен!   Пријави-Се | Регистрирај се!
Напредно пребарување
Hide ads

Subtitles from trusted sourceSubtitles for high-definition movie

The Girl from the Marsh Croft Грчки преводи (1935) 1CD srt

film

Купувај на Amazon

Детали за преводот

Преземи (beta)

Преземи
Thanks4 thanks received

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

Коментар

Име на фајлот со преводотThe.Girl.Of.The.Moors.1935.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]-greek.srt (62228бајти) прикажи преглед

Коментар на додавачотΣτη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του o Ντέτλεφ Σερκ (γνωστού και ως Ντάγκλας Σερκ) στα χρόνια που ο Χίτλερ ήταν στην εξουσία, - αργότερα θα ανάφερε σε μια από τις ταινίες του «Είναι τρελός ο Χίτλερ» (1943) - και θα έκανε την οριστική περιγραφή του οράματός του στη ναζιστική τρέλα στο "A time to love and a time to die" (1958).
Βασισμένο στο ομότιτλο διήγημα της βραβευμένης με όσκαρ Σουηδής Selma Lagerlöf – που το σενάριο ακολουθεί σχεδόν πιστά- ανήκει στη μεγάλη σειρά μελοδραμάτων του Σερκ σε ένα είδος που ήταν ένας από τους αδιαμφισβήτητους δεξιοτέχνες. Πιθανώς επηρεασμένος από τους χαρακτήρες του Frank Borzage, έκανε τη Χέλγκα μια αγνή ηρωίδα που δίνει τα πάντα: αρνείται να ορκιστεί στη Βίβλο ο - ήδη νυμφευμένος- πατέρας του παιδιού της επειδή θέλει να σώσει την ψυχή του· θέλει να σώσει τον Κάρστεν για να παντρευτεί τη Γερτρούδη και να βρει την ευτυχία.
Μια από τις πρώτες εξερευνήσεις του Σερκ για την προκατάληψη της μικρής πόλης - μια επαναλαμβανόμενη ανησυχία σε όλο το έργο του - λάμπει με ρομαντικές, βουκολικές εικόνες και μια ειλικρινή ενσυναίσθηση για την παρία ηρωίδα του. Το αποτέλεσμα είναι μια από τις πιο ευαίσθητες, λυρικές ταινίες του σκηνοθέτη.
Η σκηνή του γάμου προηγείται σεμνά των μεγαλειωδών σκηνών των μελλοντικών μελοδραμάτων όπως η κηδεία στο "Imitation of Life" (1959).
Δεν προβλήθηκε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες
Πηγές: διαδίκτυο.
Καλή σας θέαση.
manosl
Λινκ για κατέβασμα:
yts.mx/movies/the-girl-of-the-moors-1935
Име на издавачотThe.Girl.Of.The.Moors.1935.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]23.976 FPS
Додавачelad59 @ . преземени29x () . Избриши од омилениДодади во омилени . Точни преводиТочни преводи

Коментар

Пријави сеиспрати коментари.

Интересни линкови
Сите преводи за овој филм на овој јазикСите преводи за овој филм
Сите преводи од овој корисникПобараување за овој превод од друго реализирање
За филмот:За филмот @ http://www.imdb.com
Постери:The Girl from the Marsh Croft movie postersПостери @ http://www.imdb.com
Останати:Твојот линк овде
Детали за филмотРејтинг на филмот:6.8 / 10 (160)
[ ] - In this rural film drama, an unwed mother, shunned by her conservative community, goes to court to try to salvage her reputation.
Кредити на пишувачот:
Жанр:
Земја:
Јазик:
Hide ads
download subtitle