Ad blocking detected, consider supporting www.OpenSubtitles.org in an other way
X
Јазик
Вие не сте пријавен!   Пријави-Се | Регистрирај се!
Ако сакаш додади ново побарување, треба да пријави се

Побарувани преводи

# Име на филмотПоследниДодадени преводи за ова побарување
1My Friend Joe (1996) Македонски6.726/06/2017Додадени преводи за ова побарување0
1Rookie Blue (2010) Македонски7.710/06/2017Додадени преводи за ова побарување0