Sivun kieli
Et ole kirjautunut sisään!   Kirjaudu sisään | Rekisteröidy
Mukautettu haku
Poista mainos

Tekstitykset teräväpiirto elokuvalle

The Enigma of Kaspar Hauser Unkari tekstitykset (1974) 1CD srt

film

Osta Amazon:ista

Tekstityksen tiedot

Lataa (beta)

Lataa
Kiitä1 kertaa kiitetty

Arvostele tekstitysten laatu

Arvostele tekstitys 1 pisteellä (huono)  Arvostele tekstitys 3 pisteellä (heikko)  Arvostele tekstitys 5 pisteellä (okei)  Arvostele tekstitys 7 pisteellä (hyvä)  Arvostele tekstitys 10 pisteellä (erinomainen)

Kommentoi

Kommentoi

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.


RektorAndras @
Köszi a tördelést, időzítést! Örök klasszikus, nagyon megérdemelte! Kedvenc 'Kinski nélküli' Herzog filmem. A Stroszek is szuper a maga módján, de természetesen ez Bruno S. első, és legjobb alakítása. Így, 50 év távlatából, hatalmas tiszteletem Werner úrnak és a stábnak a türelemért, persze Bruno-nak is, hogy lelki/mentális állapotára való tekintettel végigcsinálta! Kár, hogy ennyi nehézsége volt forgatás közben, de ezért is, önmagában csoda, hogy a film egyáltalán összejött! Az csak ráadás, hogy zseniális lett! Mégegyszer köszi! :)
pelikanol @
Igazán szívesen.
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy miután a napokban fel lett töltve (majd hiányosságai miatt letiltva) egy másik felirat ehhez a filmhez, és az enyém már 2019.05.21 óta elérhető néhány fórumon, kénytelennek éreztem magam az azóta elsajátított szabályok értelmében javítani azt - akkoriban azt hittem, hogy jól van az úgy, most már látom, hogy nem. A tördelés, időzítés csak egy része a munkának.
A Stroszekre is ráférne egy javítás - mint oly sok másra is.
pelikanol @
Most látom, a három hónapos Stroszek egészen nézhető, a 16 évessel szemben, ami akár törölhető is lenne, annyi hiba van benne.
Csak hát majdnem nagykorú, az ilyeneket kegyeleti alapon meghagyják... Tisztelve a befektetett munkát, nem lehet rajta számonkérni az azóta kialakult szabályokat, bár, ha van már elfogadhatóbb verzió, akkor nyugdíjba lehetne küldeni (temetni). Hacsak nem ápol az admin múzeumigazgatói ambíciókat...
Kiinnostavia linkkejä
Kaikki tekstitykset tälle elokuvalle tällä kielelläKaikki tekstitykset tälle elokuvalle
Kaikki tekstitykset tältä käyttäjältäToivo tätä tekstitystä erilaiselle julkaisulle
Elokuvasta:Elokuvasta @ http://www.imdb.com
Julisteita:The Enigma of Kaspar Hauser movie postersJulisteita @ http://www.imdb.com
Muuta:Oma linkkisi tähän
Elokuvan tiedotMuu nimi:Kaspar Hauser (hun), Kaspar Hauserin tapaus (fin), Jeder für sich und Gott gegen alle (eng), The Enigma of Kaspar Hauser (eng), The Mystery of Kaspar Hauser (eng), Every Man for Himself and God Against All (eng)
Elokuvan arvostelu:7.7 / 10 (18953)
[ ] - A young man named Kaspar Hauser suddenly appears in Nuremberg in 1828, barely able to talk or walk, and bearing a strange note.
Käsikirjoitus:
Kieli:
Poista mainos
download subtitle