لغة الموقع
!لم توفر معلومات دخولك   دخول | تسجيل
بحث متقدم
أخفي الإعلانات

ترجمات لأفلام ذات وضوح عالي

"Privileged" All About Honesty S01E02 Hungarian ترجمات (2008) 1CD srt

الموسم: 1 - الحلقة: 2

- كل الترجمات لهذا المسلسل
film

شراء الفيلم من Amazon

بيانات الترجمة

تحميل (beta)

تحميل
تشكر المترجم

قم بتقييم جودة الترجمة

(سيئة) نقاط 1 قييم جودة الترجمات مع(ضعيفة ) نقاط 3 قييم جودة الترجمات مع(لا بأس بها) نقاط 5 قييم جودة الترجمات مع(جيدة) نقاط 7 قييم جودة الترجمات مع(ممتازة) نقاط 10 قييم جودة الترجمات مع

تعليق

إسم ملف الترجمةprivileged.s01e02.hdtv.xvid-2hd.hun.srt (68037bytes) إظهار العرض

شاهد أونلاين:


تعليق رافع الترجمة*Leverne & Shirley: amerikai sorozat, helyzetkomikumra épült, amely 1976 és 1983 között futott az ABC-n.
*Richie Rich: amerikia vígjáték (1994) Richie Rich egy gézengúz milliomos kölyök. Életéből csak egyvalami hiányzik: a barátokat még a legtökéletesebb komornyik sem pótolhatja. Egy elvetemült banditának pont a Richie-vagyonra fáj a foga. Richie szüleit elrabolják, őt, az egyedüli örököst, bérgyilkosok üldözik. A srác élete fenekestül felfordul. De nem hagyja magát. Talán végül igaz barátokat is talál.
*Ivy Language: speciális nyelviskola
*bumper: a bowlingot köztudottan nagyon nehéz golyókkal játszák. Mivel a gyerekek nem bírják el ezeket, ezért van lehetőség könnyebb golyókkal játszaniuk + ott a bumper, ami egy csúszdaszerű segédeszköz. Felteszik rá a golyót, beállítják a pálya elején nagyjából középre és a gyerekeknek csak le kell lökni róla, nem kell emelgetni sem meglendíteni. Így játszhatnak ők is. Ez a lényege.
*Mary Poppins: amerikai musical, (1964). Banksék házában Michael és Jane, a gyerekek, igencsak elhagyatottnak érzik magukat, mivel szüleik nagyon kevés időt töltenek velük. De egyszer csak minden megváltozik. Mary Poppins nevelőnő. Kis táskájából mindent elővarázsol, vicces barátaival nevetőterápián vehetsz részt, és akár repülve is eljuthatsz bárhová. Ő az, aki tudja, hogy kell vidámabbá tenni a gyerekek életét.
*Matt Paige Damon: született 1970. okt. 8-án. Amerikai színész és forgatókönyvíró. A Good Will Hunting című film forgatókönyvéért, melyet Ben Affleckkel közösen írt, Oscar-díjat nyert, továbbá jelölték a legjobb színész kategóriában is. Az 1997-es siker óta folyamatosan nő a népszerűsége, számtalan A-listás színész oldalán tűnt fel élvonalbeli produkciókban, s ma Hollywood elsőszámú színészei között tartják számon.
*Keats: John Keats (1795- 1821) a nagy angol romantikus költők egyike, a "Szépség Költője".
*Sledge: A Sister Sledge egy amerikai diszkóegyüttes, amely 1972-től létezik. A csapatot négy lánytestvér alapította Philadelphiában.
إسم النسخةPrivileged.S01E02.HDTV.XviD-2HD23.976 FPS
رافع الترجمةAnonymous @ . عدد مرات التحميل130x () . قم بإزالتها من المفضلةقم بإضافتها إلى المفضلة . تبليغ عن ترجمة خاطئةتبليغ عن ترجمة خاطئة

تم التحميل بواسطة BSPlayer v2.54 تم التطوير بواسطة bst2

تعليق

دخول لتضيف تعليق.

روابط إضافية
كل ترجمات الفيلم لهذه اللغةكل ترجمات الفيلم
كل الترجمات بواسطة المستخدمطلب الترجمة لنسخة أخرى
عن الفيلم:عن الفيلم @ http://www.imdb.com
صور الفيلم:صور الفيلم @ http://www.imdb.com
معلومات أخرى:ضع الرابط هنا
بيانات الفيلمتقييم الفيلم:8.2 / 10 (642)
[ ] - Megan is ecstatic to be attending a gala event of the rich and famous where Laurel introduces her to several influential individuals whom Megan hopes will lead her to further career ...
إخراج:
كتابة:
نوع الفيلم:
البلد:
اللغة:
أخفي الإعلانات
download subtitle