Site Language
You are not logged in!   Log-In | Register
Advanced search
Hide ads

Subtitles from trusted sourceSubtitles for high-definition movie

Pressure Point Greek subtitles (1962) 1CD srt

film

Buy at Amazon

Subtitle details

Download (beta)

Download
Thanks5 thanks received

Subtitle filenamePressure.Point.1962.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]-greek.srt (89109bytes) show preview

Uploader commentΚατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στις Η.Π.Α ανατίθεται σε έναν μαύρο ψυχίατρο φυλακών το δυσάρεστο καθήκον να βοηθήσει έναν παρανοϊκό Αμερικανό Ναζί που κατηγορείται για εξέγερση. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ο γιατρός πρέπει να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό του για να μπορέσει να πετύχει στο έργο του…
Οι συντελεστές της ταινίας είναι σοβαροί στις προθέσεις τους, πρόθυμοι να περάσουν το μήνυμά τους, που είναι κρίμα που δεν είναι τόσο συναρπαστικό δράμα όσο θα ήθελαν να είναι.
Όχι ότι η πίεση είναι κακή. έχει αρκετά θετικά στοιχεία για να μην είναι μόνο κακή αλλά και να βρεθεί πάνω από το μέσο όρο. Αλλά έχει το κύριο ελάττωμα πολλών ταινιών του Στάνλεϊ Κράμερ καθώς πιστεύει ότι το μήνυμά του πρέπει να υπερισχύει των δραματικών ανησυχιών. Ως αποτέλεσμα, μεγάλο μέρος του σεναρίου είναι υπερβολικά ομιλητικό και, πιο προβληματικά, υπερβολικά εμφανές. Τούτου λεχθέντος, οι σεναριογράφοι κατάφεραν να επινοήσουν μια σειρά από σκηνές που έχουν ύφος και ζωή μέσα τους, και αυτές βοηθούν πολύ στο να αναπληρώσουν τα τυχόν λάθη του σεναρίου.
Το πιο σημαντικό, η ταινία έχει έναν σκηνοθέτη που επιδεικνύει κάποιο ταλέντο στο χειρισμό αυτού του υλικού και έναν ηθοποιό που προσφέρει μια τολμηρή ερμηνεία που συχνά ηλεκτρίζει. Ο σκηνοθέτης Χιούμπερ Κόρνφιλντ γυρίζει πολλές από τις σκηνές αναδρομής σε ένα ονειρικό, σουρεαλιστικό ύφος που δημιουργεί κινηματογραφικό ενδιαφέρον και πετυχαίνει να επισημάνει το υποκείμενο δράμα όποτε είναι δυνατόν.
Ο Μπόμπι Ντάριν με μια εκπληκτική ερμηνεία ανεβάζει την ταινία αρκετές βαθμίδες και αξίζει πολύ ευρύτερη αναγνώριση από αυτή που έχει λάβει.
Απέναντί ​​του, ο συνήθως τρομερός Σίντνεϊ Πουατιέ εμφανίζεται υπερβολικά συγκρατημένος, ίσως λόγω των περιορισμών του ρόλου του. Έχει τις στιγμές του, αλλά επισκιάζεται από τον Ντάριν.
Προσωπικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό δραματικό φιλμ γυρισμένο το 1962 με πολύ καλή δομή και ερμηνείες που αξίζει την προσοχή σας.
Δεν είναι πλασματική η βαθμολογία του, στο imdb.com, Ούτε και η υποψηφιότητά του Μπόμπι Ντάριν για χρυσή σφαίρα το 1963.
Δεν προβλήθηκε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες.
Πηγές: imdb.com, allmovie.com
Καλή σας θέαση.
manosl
Λινκ για κατέβασμα:
yts.mx/movies/pressure-point-1962
Release namePressure.Point.1962.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]23.976 FPS
Uploaderelad59 @ . downloaded71x () . Vote for subtitles10.0 / 10 (1votes) . Remove from favouritesAdd to favourites . Correct subtitlesCorrect subtitles

Comment

log-in to post comments.


ktsioulis @
Εξαιρετική επιλογή.
Πολλά μπράβο, Δάσκαλε!
corto64 @
Σε ευχαριστώ Μάνο.
Interesting links
All subtitles for this movie in this languageAll subtitles for this movie
All subtitles from this userRequest this subtitle for a different release
About movie:About movie @ http://www.imdb.com
Posters:Pressure Point movie postersPosters @ http://www.imdb.com
Others:Your link here
Movie detailsAKA:Point Blank (eng), Pressure Point (eng)
Movie Rating:7.1 / 10 (1035)
[ FILMED IN BLACK, IN WHITE, IN RAGE!... a motion picture without a safety valve! ] - An African-American prison psychiatrist (Sidney Poitier) finds the boundaries of his professionalism sorely tested when he must counsel a disturbed inmate (Bobby Darin) with bigoted Nazi tendencies.
Genre:
Country:
Language:
Hide ads
download subtitle