ภาษา
คุณยังไม่ได้ล็อกอิน   เข้าสู่ระบบ | ลงทะเบียน
การค้นหาขั้นสูง
ลบโฆษณา

Arsenic and Old Lace ภาษาเอสทัวเนีย คำบรรยาย (1944) 1CD srt

film

ซื้อที่ Amazon

รายละเอียดคำบรรยาย

ดาวน์โหลด (beta)

ดาวน์โหลด
Thanks

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

คอมเม้นท์

คอมเม้นท์

เข้าสู่ระบบเขียนคำวิจารณ์.


Vetevaim @
1944.a. valminud „Arsenic and Old Lace“ kuulub filmiklassika kullafondi ja ühtlasi ka Frank Capra filmide paremikku. Peaosades Cary Grant ja Priscilla Lane ning suhteliselt stabiilne filmilegend Cary Grant on suutnud siin oma unustamatu väljendusrikkusega tõeliselt üllatada.
„Arseenik ja vana veiniklaas“ on üliandekas musta huumori film, algupäraks näidend, mida 20.sajandi 40-ndate aastate algul mängiti mitmetes teatrites Broadway’l – Fulton’i teatris, Hudson’i teatris jt. „New York Times“ kirjutas: Kes on seda korra näinud, see ei unusta seda kunagi.“ Ja toonase ajalehe arvamusega tuleb igatahes nõustuda. 1944.a. Frank Capra loodud „Arsenic and Old Lace“ kuulub tõepoolest nende väheste filmide hulka, mida on võimatu surmatunnini unustada, kuna filmi sündmused hakkavad tõeliselt arenema hetkest, mil filmikriitik oma pulmapäeval avastab, et tema leebed ja kõigi poolt armastatud vanatädid osutuvad sarimõrvareiks... ise nad sellest muidugi aru ei saa ja peavad oma toimetamisi heategevaks halastuseks, aidates üksikuiks jäänud vanahärradel leida igavest rahu... Sellest menufilmist on tehtud kaks korduslavastust – 1962. ja 1969.aastal, mis tavakohaselt originaali tasemele muidugi ei küündinud.
Õigupoolest on „Arseenik ja vana veiniklaas“ üks tugevamaid ja stiilipuhtamaid musta huumori filme üldse läbi aegade ning võib päris julgelt väita, et hiljem pole pole vändatud ühtegi musta huumori filmi, mis tollele linateosele ligilähedane oleks. Tehtud neid muidugi üksjagu on, kuid reeglina ühendab viimaseid üks tunnus: kõigis on küll geniaalseid stseene, kuid tervikuna nad välja ei vea, üks vähem, teine rohkem, on n.ö. üle võlli. Ainsad erandid stiilipuhtuse osas on ehk Mel Brooks’i 1974.a „Young Frankenstein“ ja Frank Oz’i 2007.a. „Death at a Funeral“. Stiilipuhtad on endastmõista ka „Monty Python“ ja mitmed Emir Kusturica musta huumori filmid, kuid need on suhtelised spetsiifilised ning köidavad seetõttu piiratud hulka filmivaatajaid.
Mida veel? Kuna algupäraks on näidend, siis kajastub see ka dialoogis, kus domineerivad lühikesed ja väga lihtsad laused, mistõttu sobib film ideaalselt algajale inglise keele õppijale praktikaks.
Film on 1.58.06 pikk ja jutustus sobib 698 MB variandile.
ลิ้งก์ที่น่าสนใจ
คำบรรยายทั้งหมดสำหรับหนังเรื่องนี้ในภาษานี้คำบรรยายทั้งหมดสำหรับหนังเรื่องนี้
คำบรรยายทั้งหมดจากผู้ใช้คนนี้ร้องขอคำบรรยายนี้สำหรับวันที่ต่างกัน
เกี่ยวกับภาพยนตร์:เกี่ยวกับภาพยนตร์ @ http://www.imdb.com
โปสเตอร์:Arsenic and Old Lace movie postersโปสเตอร์ @ http://www.imdb.com
อื่นๆ:ลิ้งก์ของคุณตรงนี้
รายละเอียดภาพยนตร์AKA:Arsenic and Old Lace (eng), Arsenico por compasión (eng), Frank Capra's 'Arsenic and Old Lace' (eng)
ความนิยมของหนัง:7.9 / 10 (74687)
[ ] - A Brooklyn writer of books on the futility of marriage risks his reputation after he decides to tie the knot. Things get even more complicated when he learns on his wedding day that his beloved maiden aunts are habitual murderers.
้เครดิตผู้เขียน:
ประเภทหนัง:
ประเทศ:
ภาษา:
ลบโฆษณา
download subtitle