ภาษา
คุณยังไม่ได้ล็อกอิน   เข้าสู่ระบบ | ลงทะเบียน
การค้นหาขั้นสูง
ลบโฆษณา

คำบรรยายมาจากแหล่งที่เชื่อถือได้

Stars in My Crown ภาษากรีก คำบรรยาย (1950) 1CD srt

film

ซื้อที่ Amazon

รายละเอียดคำบรรยาย

ดาวน์โหลด (beta)

ดาวน์โหลด
Thanks22 thanks received

ชื่อไฟล์ของคำบรรยายStars in My Crown (1950)corto64.srt (96916bytes) แสดงตัวอย่าง

ดู ออนไลน์:


คอมเม้นท์จากผู้อัพโหลดΑδικημένη και θαυμάσια η ταινία του Jacques Tourneur. Βέβαια έπεσε πάνω σε φοβερή φουρνιά, αυτήν του 1950. Δύσκολο να μπει σφήνα στα The Asphalt Jungle, Born Yesterday, Sunset Boulevard, The Third Man, All About Eve, Caged, Harvey, Father of the Bride, Broken Arrow και, Mister 880, για αυτό και δεν απέσπασε ούτε καν υποψηφιότητα. Τα αναφέρω αυτά, γιατί πολλές φορές προσπαθούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται σημαντικές ταινίες να περνούν απαρατήρητες από βραβεία και απονομές. Έχει να κάνει και με το timing. Το “Stars in my crown” είναι φιλμ με προδιαγραφές για υποψηφιότητες και όχι μόνο. Έχει την στόφα μεγάλης ταινίας, από αυτές που συνθέτουν το μωσαικό των διαχρονικών δημιουργιών. Κλασσικό πέρα για πέρα, με εξαιρετικό σενάριο και την υπογραφή ενός εκ των χαρισματικότερων κινηματογραφιστών της γενιάς του. Επιπλέον φιλοξενεί την πιο μεστή και ώριμη ερμηνεία του Joel McCrea, ενώ συγχρόνως αποτελεί και μια από τις πολύ ποιοτικές στιγμές μπροστά από τις κάμερες για τον Lewis Stone. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα οικογενειακού και κοινωνικού τύπου γουέστερν που γυρίστηκαν το '50.
Υπάρχει και γουέστερν χωρίς πιστολίδι, τελικά. Που σε βάζει να σκεφτείς, να προβληματιστείς για συμπεριφορές οι οποίες αλλάζουν ονόματα αλλά επιβιώνουν στο πέρασμα του χρόνου, κι αυτό γιατί δεν αλλάζει ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφονται: ο άνθρωπος. Γιατί εκτός από τις διαχρονικές δημιουργίες που ανέφερα στον πρόλογο, υπάρχουν και τα εξίσου διαχρονικά ελαττώματα, πάθη, πειρασμοί και, κάθε είδους αποπροσανατολισμοί, ικανά όλα τους να εκτρέψουν την πορεία καθενός. Για αυτά μιλάει η ταινία, όπως και για τον ρόλο της θρησκείας, που καλείται να εξισορροπήσει εκ διαμέτρου αντίθετες συνιστώσες. Να σβήσει τον δυναμίτη της απληστίας, να ξυπνήσει συνειδήσεις, να ανασύρει πιστεύω, να γεφυρώσει αποστάσεις. Έχει μια δύναμη και μια αλήθεια που δεν ξεθωριάζει η δουλειά του Jacques Tourneur. Κι αυτό εν μέρει οφείλεται στο βιβλίο του Joe David Brown, το οποίο και ζωντανεύει επί σκηνής, προσαρμοσμένο από την σεναριογράφο Margaret Fitts. Η γραφή του Brown μοιάζει βιωματική, κάτι που ενισχύεται τόσο στις σελίδες του βιβλίου, όσο και στην μεγάλη οθόνη, χάρη στην αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο του μικρού Τζών Κένιον. Είναι εκείνος που γυρίζει πίσω τον χρόνο για τον αναγνώστη – θεατή, διηγούμενος μια ανθρώπινη ιστορία που άλλαξε τις ζωές όλων στην γενέτειρα του. Έχει μια γοητεία το παιχνίδι αυτών των αναμνήσεων, έτσι όπως παίρνουν θέση η μια δίπλα στην άλλη. Για τον συγγραφέα να πούμε ότι μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη ακόμη ένα βιβλίο του, ο λόγος για το Kings Go Forth (1956).
Οι εκπλήξεις στο καστ είναι αρκετές. Ο μικρός Τζών Κένιον που υιοθετήθηκε από τον εφημέριο και την θεία του, δεν είναι άλλος από τον 14χρονο τότε Dean Stockwell, που είχε ήδη προλάβει να γυρίσει άλλα 17 φιλμ και όχι της σειράς. The Horn Blows at Midnight, Anchors Aweigh, The Romance of Rosy Ridge, Gentleman's Agreement, The Boy with Green Hair και, The Secret Garden, μεταξύ άλλων. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ξεκίνημα. Ο ένας εκ των γιών του Σουηδικής καταγωγής αγρότη Τζέντ Ίσμπελ, είναι ο James Arness, που διέπρεψε λίγο αργότερα ως Μάτ Ντίλον, στο τηλεοπτικό “Gunsmoke”. Ο αστείος χαρακτήρας του Χλωροφόρμιου, που περνάει σε κάποιες σκηνές από τα πλάνα, ενσαρκώνεται από τον Arthur Hunnicutt, βετεράνο των γουέστερν, με παρουσία σε δεκάδες τέτοια φιλμ(κορυφαίες του στιγμές στα Broken Arrow, Distant Drums, The Red Badge of Courage και, The Big Sky). Ένας άλλος Αμερικανός ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε γουέστερν, ο Ed Begley, υποδύεται τον αντιπαθητικό κ. Μπάκετ, ο οποίος εποφθαλμιά το κτήμα του γέρο – Φέιμους για να εξορύξει μάρμαρο. Φοβερό βιογραφικό και ο Begley. Εξαιτίας των χαρακτηριστικών του φορτώθηκε πλήθος ρόλων “κακών”. Ξεχωρίζουν οι ερμηνείες του στα The Great Gatsby, Backfire, Convicted, On Dangerous Ground, Boots Malone και, 12 Angry Men.
Αν για αρκετούς από τους ηθοποιούς που συμπλήρωσαν το καστ της ταινίας, η παρουσία τους στο “Stars in my crown” βγάζει κάτι οικείο στον θεατή(σε ρόλους που δεν αποκλίνουν της ως τότε πορείας τους), για τον Joel McCrea το μακρύ, μαύρο κουστούμι του ιερέα, ήταν μια καινούργια εμπειρία. Ο μπαρουτοκαπνισμένος, μοναχικός ενίοτε καουμπόη, που συνηθίσαμε να υποδύεται τον τιμωρό, ή τον μετανιωμένο παράνομο, εδώ βρίσκεται απέναντι σε μια πρόκληση. Να αποποιηθεί την στάμπα του σκληρού, αμείλικτου και γρήγορου στο τράβηγμα του πιστολιού, για χάρη ενός ιδιαίτερου μεν, φιλήσυχου ιερωμένου δε. Είναι από εκείνους τους ρόλους που φαντάζουν σαν ιδανικοί για να φάει τα μούτρα του ακόμη κι ένας έμπειρος ηθοποιός(δυναμικών ρόλων). Ο Mc Crea δεν την πάτησε όμως. Το κουστούμι ήταν στα μέτρα του τελικά, όπως και οι ατάκες, ή η γενικότερη στάση του στο φιλμ. Αποπνέει έναν αέρα σιγουριάς, χωρίς την παραμικρή υπερβολή. Είναι ο εφημέριος που γεφυρώνει χάσματα, ξυπνάει συνειδήσεις, φέρνει στην εκκλησία τους γείτονες και αφήνει απ' έξω τις διαφορές τους. Είναι έξοχος(και άτυχος συνάμα, για τους λόγους που εξήγησα στον πρόλογο). Στον ρόλο της συζύγου του, η Ellen Drew. Χαρακτηριστική περίπτωση ηθοποιού με μεγάλες δυνατότητες, που κατάφερε να μην τις αξιοποιήσει παρά μόνο στο ελάχιστο. Πειστική, δυναμική και μελοδραματική ταυτόχρονα, καλύπτει συναισθηματικά μεγάλη γκάμα ρόλων, αλλά... Αν εξαιρέσουμε τα Christmas in July (1940), Johnny O'Clock (1947), The Man from Colorado (1948) και, Stars in My Crown (1950), όλες οι υπόλοιπες επιλογές της ήταν μετριότατες ως κακές. Πολύ καλή η ερμηνεία και του James Mitchell, που κρατάει και δημιουργεί αποστάσεις στο σενάριο, υποδυόμενος τον εκπρόσωπο της επιστήμης σε μια από τις ατέρμονες της συγκρούσεις με την θρησκεία. Άλλοτε συγκρατεί τον λόγο και την σκέψη του, κι άλλοτε ξεσπάει με οργή. Ακόμη και στις σκηνές που απλά κινείται αμήχανα, ή νευρικά στον χώρο, κλεισμένος στα συναισθήματα του, είναι εξαιρετικός. Το τέλειο αντίβαρο σε κάθε προσπάθεια προσέγγισης της μάζας, σύμμαχος και εχθρός, προκατειλημμένος και καλοπροαίρετος. Άριστος και αυτός.
Την ταινία σκηνοθέτησε υποδειγματικά ο Jacques Tourneur, με σεβασμό στην γραφή του Joe David Brown. Δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο το κλίμα μέσα στο οποίο κινείται το βιβλίου, ούτε αλλοιώνει τους χαρακτήρες για χάρη των συνηθισμένων κινηματογραφικών συντομεύσεων. Παρ' όλα αυτά και, σε αντίθεση με τις δουλειές του που προηγήθηκαν αυτής, η προσέγγιση δεν έχει τόσο καλλιτεχνική χροιά όσο θα περίμενε ίσως ο θεατής. Είναι φανερή η πρόθεση του σκηνοθέτη να επικεντρωθεί στην ιστορία και στις προεκτάσεις της, παρά να φωτίσει με μυστήριο τις γωνίες λήψης του, ή να καταγράψει πρόσωπα αυλακωμένα από τα πάθη. Άλλωστε, με αυτά τα στοιχεία καθιερώθηκε γυρίζοντας ταινίες όπως τα Out of the Past, Cat People, I Walked with a Zombie και, The Leopard Man. Αν έκανε μια ακόμη τέτοιου τύπου ταινία, θα απουσίαζε το κίνητρο. Ήταν και γι' αυτόν λοιπόν μια πρόκληση το “Stars in my crown”, ανάλογη με εκείνη του Joel Mc Crea στον ρόλο του εφημέριου. Αυτή η απομάκρυνση για λίγο από το σασπένς και τον τρόμο των νουάρ και των θρίλερ, του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητες του σε κάτι προκλητικά αντίθετο και, τα πήγε περίφημα. Δε θα σας πω άλλα για τον Tourneur, γιατί είναι ένας από τους 4 αγαπημένους μου σκηνοθέτες, οπότε θα μεροληπτήσω σίγουρα.
Η λήξη του εμφυλίου βρίσκει τον κ. Γκρέι σε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, αυτόν της θρησκείας. Από τα χαρακώματα στα Κυριακάτικα κηρύγματα, κι από τα όπλα στις προσευχές. Η άφιξη του στο Γουέιλσμπεργκ δεν προδικάζει σε τίποτα αυτό που θα ακολουθήσει, καθώς σύντομα θα διαπιστώσουν όλοι πως πίσω από τον μαυροφορεμένο βετεράνο του πολέμου, βρίσκεται η ατσάλινη θέληση της πίστης και, η αγνή αγάπη για τον πλησίον, στην πλέον ασυμβίβαστη της μορφή. Άτεγκτος άμεμπτος, αλλά και δίκαιος, είναι αυτός που θα αναλάβει να ενώσει τους επιρρεπείς σε κάθε μορφής πειρασμού συμπολίτες του, μέσα από δραματικές στην εξέλιξη τους καταστάσεις...
Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ชื่อที่วางจำหน่าย Stars in My Crown (1950)corto6429.970 FPS
ผู้อัพโหลดcorto64 (corto64) @ . ดาวน์โหลดเรียบร้อย829x () . โหวดคำบรรยาย10.0 / 10 (2โหวต) . ลบออกจากรายการโปรดเพิ่มในรายการโปรด . ความถูกต้องของคำบรรยายความถูกต้องของคำบรรยาย

อัปโหลด จากBSPlayer v2.65ได้รับการพัฒนา โดยbst2

คอมเม้นท์

เข้าสู่ระบบเขียนคำวิจารณ์.


ktsioulis @
Ξεχωριστό Γουέστερν με πολύ καλό καστ αρκετά σπάνιο και μάλιστα του Ζακ Τουρνέ.
Πολλές Ευχαριστίες Γιώργο και για την όπως πάντα πληρέστατη παρουσίαση-σχολιασμό-μετάφραση.
corto64 @
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα!
Η ταινία είναι απλά καταπληκτική και πολύ συγκινητική.
portokalaki @
εξοχο γουεστερν μπραβο Γιωργο
corto64 @
Σε ευχαριστώ Μπάμπη. Είναι πολύ ιδιαίτερη ταινία.
Stars in My Crown คำบรรยาย ภาษากรีก
ชื่อที่วางจำหน่าย#CD อัพโหลดแล้วดาวน์โหลดเรียบร้อยแล้วระดับความนิยมของคำบรรยายผู้อัพโหลด
Stars.in.my.crown.1950.BBDRip.x720คำบรรยายมาจากแหล่งที่เชื่อถือได้1CD36x 0.00corto64
ลิ้งก์ที่น่าสนใจ
คำบรรยายทั้งหมดสำหรับหนังเรื่องนี้ในภาษานี้คำบรรยายทั้งหมดสำหรับหนังเรื่องนี้
คำบรรยายทั้งหมดจากผู้ใช้คนนี้ร้องขอคำบรรยายนี้สำหรับวันที่ต่างกัน
เกี่ยวกับภาพยนตร์:เกี่ยวกับภาพยนตร์ @ http://www.imdb.com
โปสเตอร์:Stars in My Crown movie postersโปสเตอร์ @ http://www.imdb.com
อื่นๆ:ลิ้งก์ของคุณตรงนี้
รายละเอียดภาพยนตร์AKA:Stars in My Crown (eng)
ความนิยมของหนัง:7.4 / 10 (2371)
[ ] - In 1865, the small Southern town of Walsburg has become so dangerous that Parson Josiah Doziah Gray gives his sermons while holding a gun.
ดำเนินการโดย:
้เครดิตผู้เขียน:
ประเภทหนัง:
ประเทศ:
ภาษา:
ลบโฆษณา
download subtitle