Sidans Språk
Du är inte inloggad!   Logga in | Registrera
Avancerad sökning
Ta bort reklam

Undertexter från en säker källaUndertexter till högupplösta filmer

No Orchids for Miss Blandish Grekiska undertexter (1948) 1CD srt

film

Köp på Amazon

Undertextdetaljer

Ladda ner (beta)

Ladda ner
Tack

Betygsätt undertexternas kvalité

Betygsätt kvalitén av undertexterna med 1 poäng (dålig)  Betygsätt kvalitén av undertexterna med 3 poäng (dålig)  Betygsätt kvalitén av undertexterna med 5 poäng (okej)  Betygsätt kvalitén av undertexterna med 7 poäng (bra)  Betygsätt kvalitén av undertexterna med 10 poäng (excellent)

Kommentera

Undertext filnamnNo.Orchids.for.Miss.Blandish.1948.720p.BluRay.x264-GHOULS-greek.srt (129064bytes) visa förhandsgranskning
Uppladdares kommentarerΈνα διάσημο βρετανικό δείγμα φιλμ νουάρ, που επικεντρώνεται σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο (Jack La Rue) που απαγάγει και ερωτεύεται την κληρονόμο Linden Travers. Με νουάρ φωτογράφηση από τον Gerald Gibbs, η ταινία ήταν συχνά καλαίσθητα σκηνοθετημένη, αλλά υπέφερε από υπερβολική, συχνά άσκοπη, βία επί της οθόνης. Η σύνθεση των βαρέων χαρακτήρων φαινόταν επίσης δυσανάλογη. Η αστυνομία απεικονίζεται αναποτελεσματική αφήνοντας μόνο έναν ελαττωματικό ιδιωτικό ντετέκτιβ (μάλλον αδύναμα υποδυόμενο από τον Χιου Μακ Ντέρμοντ, όχι ακριβώς τον πιο χαρισματικό πρωταγωνιστή) να προσφέρει μια πρόκληση. Η υπερβολικά εμφατική κωμική ανακούφιση που παρείχαν ο σεμνότυφος Τσαρλς Γκόλντνερ και ο κωμικός νυχτερινών κέντρων Τζακ Ντουράντ δεν βοήθησαν επίσης, αλλά είναι απολαυστικά τα τραγούδια της Ζόι Γκέιλ (και αυτή, δυστυχώς, είναι η μοναδική της ταινία).
Αυτή η ξεχασμένη ταινία προκάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του βρετανικού κινηματογράφου. Η βία της ήταν ισχυρότερη από ότι επέτρεπαν οι προπολεμικοί παραγωγοί, αλλά με κάποιο τρόπο πέρασε από τη λογοκρισία.
Το αρχικό μυθιστόρημα είχε κριθεί από το Χόλιγουντ ως μη κινηματογραφική ταινία, αλλά το στούντιο Renown της Poverty Row βάλθηκε να αποδείξει ότι οι μεγιστάνες έκαναν λάθος. Η κατακραυγή που προκλήθηκε οδήγησε τον Χάρολντ Γουίλσον, έναν μελλοντικό πρωθυπουργό που ήταν ο αρμόδιος υπουργός για τον κινηματογράφο, να δηλώσει σε ένα δείπνο της βιομηχανίας -με έντονο χειροκρότημα- ότι ήταν ευτυχής που "δεν υπήρχαν Όσκαρ για τη Μις Μπλάντις".
Ο θόρυβος αυτός πιθανόν να τερμάτισε την καριέρα της Λίντεν Τράβερς, η οποία έπαιζε σε ταινίες από τα μέσα της δεκαετίας του 1930, αλλά δεν έκανε άλλες εμφανίσεις μετά το 1949 και πέθανε 52 χρόνια αργότερα. Ούτε ο σκηνοθέτης της, ο St John L Clowes, σκηνοθέτησε ποτέ ξανά. Είναι ενδιαφέρον ότι, από όσο είναι γνωστό, η ταινία μέχρι σήμερα δεν έχει προβληθεί ποτέ στη βρετανική τηλεόραση.
Στις ελληνικές αίθουσες, προβλήθηκε με τον τίτλο “Ραντεβού στον άλλο κόσμο”
Βελτιωμένος υπότιτλος από τον ήδη υπάρχοντα στο “νετ”.
Πηγές: Διαδίκτυο.
Link για κατέβασμα ριπ:
yts.mx/movies/no-orchids-for-miss-blandish-1948
Καλή σας θέαση.
manosl
Release namnNo.Orchids.for.Miss.Blandish.1948.720p.BluRay.x264-GHOULS
Uppladdareelad59 @ . nerladdad31x () . Ta bort från favoriterLägg till favoriter . Rapportera felaktiga undertexterRapportera felaktiga undertexter

Kommentera

logga in för att skriva kommentarer.

No Orchids for Miss Blandish undertexter Grekiska
Release namn#CD UppladdadNerladdadUndertextbetygUppladdare
No Orchids For Miss Blandish1CD29x 0.00
Intressanta länkar
Alla undertexter till denna filmen på detta språketAlla undertexter till denna filmen
Alla undertexter från denna användarenEfterfråga denna undertexten för en annan release
Om filmen:Om filmen @ http://www.imdb.com
Affischer:No Orchids for Miss Blandish movie postersAffischer @ http://www.imdb.com
Andra:Din länk här
FilmdetaljerAKA:No Orchids For Miss Blandish (ell)
Filmbetyg:6.0 / 10 (549)
[ SHOCKING as a book! SENSATIONAL as a motion picture! ] -
Regisserad av:
Land:
Språk:
Ta bort reklam
download subtitle