Gjuha e faqes
Nuk keni hyrë në llogarinë tuaj!   Hyni | Regjistrohuni
Kërkim i përparuar
Hiq Reklamat

Nëntituj nga burime të besueshmeNëntitujt për film me definicion të lart HD

Cause for Alarm! Greqisht titra (1951) 1CD srt

film

Bli ne Amazon

Detajet e titrave

Shkarko (beta)

Shkarko
Ju Faleminderit6 falenderime pranuar

Vlerso kualiteti i nentitujve

Vlerso KUALITETIN e nentitujve me 1 pike (keq)  Vlerso KUALITETIN e nentitujve me 3 pike (varfer)  Vlerso KUALITETIN e nentitujve me 5 pike (ok)  Vlerso KUALITETIN e nentitujve me 7 pike (mire)  Vlerso KUALITETIN e nentitujve me 10 pike (shkelqyeshem)

Komentoni

Skedari i titraveCause For Alarm (1951) corto64_720p.srt (91017bajt) tregoni shikimin paraprak

Komenti i ngarkuesitΗ όμορφη εθελόντρια σε στρατιωτικό νοσοκομείο Έλεν, γοητεύεται από πιλότο μαχητικού και με την επιστροφή του από τον πόλεμο, ενώνουν τις ζωές τους εις μια. Τα μεταπολεμικά τραύματα όμως, έχουν ως αποτέλεσμα μια αδύναμη καρδιά, που τον καθηλώνει στο κρεβάτι. Εκεί, θα αρρωστήσει και το μυαλό, μεταμορφώνοντας τον καλόκαρδο Τζώρτζ σε έναν ψυχωτικό, που βλέπει παντού εχθρούς και την γυναίκα του σε ρόλο επίδοξου δολοφόνου. Φοβούμενος την ζωή του, συντάσσει ένα γράμμα προς τον εισαγγελέα και ζητά από την Έλεν να το ταχυδρομήσει. Ένα γράμμα, που είναι ικανό να δώσει σάρκα και οστά σε έναν ανείπωτο εφιάλτη. Κι ο χρόνος κυλά γοργά. Ενώ όλοι γύρω της φαντάζουν εν δυνάμει μάρτυρες κατηγορίας, η Έλεν προσπαθεί να εμποδίσει το φινάλε…
Emri i publikimitCause.for.alarm.BBDRip23.976 FPS
Ngarkuesicorto64 (corto64) @ . shkarkuar29x () . Elimino nga te preferuaratShto tek te preferuarat . Korrigjo titratKorrigjo titrat

Komentoni

Hynipër të postuar komente.


corto64 @
Πολλές οι δυσκολίες. Κατ' αρχάς, είναι η πρώτη φορά που συναντώ επίσημο αρχείο υποτίτλων στα Αγγλικά(από rip bluray), το οποίο κάθε 5 λεπτά χρειαζόταν συγχρονισμό. Ήταν το srt της έκδοσης και όχι κάποιο άλλο. Έπειτα, υπήρχαν κενά από γράμματα, όπως και από διαλόγους, που χρειάστηκαν δημιουργία χρόνων και παρεμβάσεις. Παρ' όλα αυτά και παρά το γεγονός - όπως θα δείτε άλλωστε - της σύμπτυξης και απόδοσης 15-18 και παραπάνω λέξεων σε μόλις 2-3 δεύτερα, ήταν η ταινία πως σε 12 χρόνια, έχω μεταφράσει πιο γρήγορα από όλες! Ούτε κι εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μάλλον με συνεπήρε. Είναι θαυμάσιο φιλμ, από τον μετρ των ταινιών του είδους Tay Garnett, με μια σπουδαία ερμηνεία της Loretta Young.
corto64 @
Επόμενο, το "Bad blonde" του '53.
corto64 @
Κατά σειρά τα επόμενα φιλμ:
Bad blonde (1953)
Jennifer (1953)
Born Reckless (1958)
A Cry In The Night (1956)
Τhe night runner 1957
Gideon Of Scotland Yard (1958)
Portland Expose (1953)
Linke interesante
Te gjitha titrat per kete film ne kete gjuheTe gjitha titrat per kete film
Te gjitha titrat nga ky perdoruesKerko keto titra per nje publikim tjeter
Rreth filmit:Rreth filmit @ http://www.imdb.com
Postera:Cause for Alarm! movie postersPostera @ http://www.imdb.com
Te tjera:Linku yt ketu
Detajet e filmitVleresimi i filmit:6.4 / 10 (2576)
[ ] - An invalid husband (Barry Sullivan) wrongly believes his wife (Loretta Young) and doctor (Bruce Cowling) are conspiring to kill him and outlines that suspicion in a letter, which causes a serious concern when he ends up dying anyway.
Kreditet e autorit:
Gjuha:
Hiq Reklamat
download subtitle