පිටුවේ භාෂාව
ඔබ ඇතුළත් වී නැහැ!   පිවිසුම | ලියාපදිංචිය
සංකීර්ණ වුම්
දැන්වීම් සඟවන්න

විශ්වාසකාරි මූලාශ්‍ර වෙතින් උපසිරැසිඋසස් තත්වයේ චිත්‍රපට සඳහා උපසිරැසි

Sunday in the Country ග්‍රීක උපසිරැසි (1974) 1CD srt

film

Amazon හි මිළදී ගන්න

උපසිරැසි තොරතුරු

බාගන්න (beta)

බාගන්න
ස්තූතියිස්තූති 4ක් ලැබිිිිණි

උපසිරැසිවල ගුණාත්මකභාවය අනුපාතනය කරන්න

1 ලකුණු මඟින් උපසිරැසිවල ගුණාත්මකභාවය අනුපාතනය කරන්න (නරකයි)  3 ලකුණු මඟින් උපසිරැසිවල ගුණාත්මකභාවය අනුපාතනය කරන්න (දුර්වලයි)  5 ලකුණු මඟින් උපසිරැසිවල ගුණාත්මකභාවය අනුපාතනය කරන්න (හොඳයි)  7 ලකුණු මඟින් උපසිරැසිවල ගුණාත්මකභාවය අනුපාතනය කරන්න (සතුටුදායකයි)  10 ලකුණු මඟින් උපසිරැසිවල ගුණාත්මකභාවය අනුපාතනය කරන්න (උත්කෘෂ්ටයි)

අදහස්

උපසිරැසි ගොනු නාමයSunday in the Country(1974) corto64_1080p.srt (62264බයිට) පෙරදසුනක් පෙන්වන්න

උඩුගත කළ අයගේ අදහස්Σε μια επαρχιακή γωνιά του Καναδά, η ρουτίνα και ο αγώνας για την καθημερινή επιβίωση των αγροτών, που αποτελούν τα μέλη της κοινότητας του Τράι, διαταράσσονται από μια ληστεία και την δολοφονία δύο ταμιών της πλησιέστερης πόλης. Το επίκεντρο της προσοχής όλης της επαρχίας, στρέφεται στους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι φυγάδες πασχίζουν να αποδράσουν από τον αστυνομικό κλοιό, ο οποίος διαρκώς σφίγγει. Την ίδια στιγμή, ένας φιλήσυχος αγρότης, ο Άνταμ Σμιθ, υποδέχεται την εγγονή του για τις καλοκαιρινές διακοπές και το πρόσωπο του φεγγοβολά από χαρά. Οι όμορφες, οικογενειακές στιγμές όμως, θα διαταραχτούν από την παρουσία των τριών στυγνών φονιάδων, που ανακαλύπτουν την φάρμα και στα μάτια τους φαντάζει ως ιδανικό κρησφύγετο…
නිකුත් කළ නාමයSunday.in.the.country.1974.BBDRip23.976 FPS
උඩුගතකරුcorto64 (corto64) @ . බාගත්39x () . ප්‍රියතම වෙතින් ඉවත් කරන්නප්‍රියතම වෙත එක් කරන්න . නිවැරදි උපසිරැසිනිවැරදි උපසිරැසි

අදහස්

පිවිසුමඅදහස් දැක්වීමට.


corto64 @
Συχγρονισμός σειρά - σειρά, διαμόρφωση και δημιουργία διαλόγων/χρόνων, συμπτύξεις, πλάγια γραφή σε ακοράσεις ραδιοφωνικές και συνομιλίες στον ασύρματο, πάνω σε ένα άκρως δυσεύρετο hd rip. Χαλάλι του όμως. Άξιζε τον κόπο. Από τα καλά county crime films, την άτυπη αυτή κατηγορία εγκλημάτων στην Αμερικάνικη και όχι μόνο ύπαιθρο. Το μοτίβο εδώ διαφοροποιείται κατά πολύ, σε σχέση με το «ένας εναντίον όλων», έτσι όπως τυποποιήθηκε και καθιερώθηκε εμπορικά, μετά την έλευση του “Walking Tall” (1973). Αν θέλει κανείς να το εντάξει σε επιπλέον κατηγορίες, θα βρει βολικές αυτές των vengeance films και house hostage films.
corto64 @
Ακολουθεί ένα ακόμη, στο ίδιο περίπου κλίμα(αν και διαδραματίζεται χρονικά μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο). Έπειτα, σιγή ασυρμάτου ως τον Δεκέμβρη.
Να είστε όλοι καλά και να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι!
විස්මිත දිගු
මෙම භාෂාවෙන් මෙම චිත්‍රපටයට අයත් සියළුම උපසිරැසිමෙම චිත්‍රපටයට අයත් සියළුම උපසිරැසි
මෙම පරිශීලකට අයත් සියළුම උපසිරැසිමෙම උපසිරැසි වෙනත් නිකුතුවකට ඉල්ලා සිටින්න
චිත්‍රපටය පිළිබඳ:චිත්‍රපටය පිළිබඳ @ http://www.imdb.com
ප‌ෝස්ටර:Sunday in the Country movie postersප‌ෝස්ටර @ http://www.imdb.com
වෙනත්:ඔබගේ දිගුව මෙහි ඇත
චිත්‍රපට තොරතුරුAKA:«Άγιος ή εκτελεστής» (ell), Blood for Blood (eng), Vengeance Is Mine (eng)
චිත්‍රපට අගය:0.0 / 10 (758)
[ ] -
අධ්‍යක්ෂණය:
වර්ගය:
රට:
භාෂාව:
දැන්වීම් සඟවන්න
download subtitle