サイトの言語
ログインしていません!   ログイン | 登録
高度な検索
広告を除去する

信頼されたソースからの字幕高精細動画の字幕

No Orchids for Miss Blandish ギリシャ語 字幕 (1948) 1CD srt

film

Amazon で買う

字幕の詳細

ダウンロード (beta)

ダウンロード
お礼を言う

字幕の品質を評価する

字幕の品質を 1 ポイント (悪い) として評価する字幕の品質を 3 ポイント (イマイチ) として評価する字幕の品質を 5 ポイント (まあまあ) として評価する字幕の品質を 7 ポイント (良い) として評価する字幕の品質を 10 ポイント (最高) として評価する

コメント
字幕付きで映画を観る方法をお教えします。

字幕のファイル名No.Orchids.for.Miss.Blandish.1948.720p.BluRay.x264-GHOULS-greek.srt (129064バイト) プレビューを見る

職人のコメントΈνα διάσημο βρετανικό δείγμα φιλμ νουάρ, που επικεντρώνεται σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο (Jack La Rue) που απαγάγει και ερωτεύεται την κληρονόμο Linden Travers. Με νουάρ φωτογράφηση από τον Gerald Gibbs, η ταινία ήταν συχνά καλαίσθητα σκηνοθετημένη, αλλά υπέφερε από υπερβολική, συχνά άσκοπη, βία επί της οθόνης. Η σύνθεση των βαρέων χαρακτήρων φαινόταν επίσης δυσανάλογη. Η αστυνομία απεικονίζεται αναποτελεσματική αφήνοντας μόνο έναν ελαττωματικό ιδιωτικό ντετέκτιβ (μάλλον αδύναμα υποδυόμενο από τον Χιου Μακ Ντέρμοντ, όχι ακριβώς τον πιο χαρισματικό πρωταγωνιστή) να προσφέρει μια πρόκληση. Η υπερβολικά εμφατική κωμική ανακούφιση που παρείχαν ο σεμνότυφος Τσαρλς Γκόλντνερ και ο κωμικός νυχτερινών κέντρων Τζακ Ντουράντ δεν βοήθησαν επίσης, αλλά είναι απολαυστικά τα τραγούδια της Ζόι Γκέιλ (και αυτή, δυστυχώς, είναι η μοναδική της ταινία).
Αυτή η ξεχασμένη ταινία προκάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του βρετανικού κινηματογράφου. Η βία της ήταν ισχυρότερη από ότι επέτρεπαν οι προπολεμικοί παραγωγοί, αλλά με κάποιο τρόπο πέρασε από τη λογοκρισία.
Το αρχικό μυθιστόρημα είχε κριθεί από το Χόλιγουντ ως μη κινηματογραφική ταινία, αλλά το στούντιο Renown της Poverty Row βάλθηκε να αποδείξει ότι οι μεγιστάνες έκαναν λάθος. Η κατακραυγή που προκλήθηκε οδήγησε τον Χάρολντ Γουίλσον, έναν μελλοντικό πρωθυπουργό που ήταν ο αρμόδιος υπουργός για τον κινηματογράφο, να δηλώσει σε ένα δείπνο της βιομηχανίας -με έντονο χειροκρότημα- ότι ήταν ευτυχής που "δεν υπήρχαν Όσκαρ για τη Μις Μπλάντις".
Ο θόρυβος αυτός πιθανόν να τερμάτισε την καριέρα της Λίντεν Τράβερς, η οποία έπαιζε σε ταινίες από τα μέσα της δεκαετίας του 1930, αλλά δεν έκανε άλλες εμφανίσεις μετά το 1949 και πέθανε 52 χρόνια αργότερα. Ούτε ο σκηνοθέτης της, ο St John L Clowes, σκηνοθέτησε ποτέ ξανά. Είναι ενδιαφέρον ότι, από όσο είναι γνωστό, η ταινία μέχρι σήμερα δεν έχει προβληθεί ποτέ στη βρετανική τηλεόραση.
Στις ελληνικές αίθουσες, προβλήθηκε με τον τίτλο “Ραντεβού στον άλλο κόσμο”
Βελτιωμένος υπότιτλος από τον ήδη υπάρχοντα στο “νετ”.
Πηγές: Διαδίκτυο.
Link για κατέβασμα ριπ:
yts.mx/movies/no-orchids-for-miss-blandish-1948
Καλή σας θέαση.
manosl
リリース名No.Orchids.for.Miss.Blandish.1948.720p.BluRay.x264-GHOULS
職人elad59 @ . ダウンロード29x () . お気に入りから削除お気に入りに追加 . 字幕を修正する字幕を修正する

コメント

ログインすればコメントを投稿できます.

No Orchids for Miss Blandish 字幕 ギリシャ語
リリース名#CD アップロード日ダウンロード日字幕の評価職人
No Orchids For Miss Blandish1CD28x 0.00
参考リンク
この映画この言語の字幕この映画の字幕
このユーザーの字幕この字幕の別リリース用をリクエストする
映画の概要:映画の概要 @ http://www.imdb.com
ポスター:No Orchids for Miss Blandish movie postersポスター @ http://www.imdb.com
その他:ここにリンクを追加
映画の詳細AKA:No Orchids For Miss Blandish (ell)
映画の評価:6.0 / 10 (549)
[ SHOCKING as a book! SENSATIONAL as a motion picture! ] -
ジャンル:
製作国:
言語:
広告を除去する
download subtitle