Síðu Tungumál
Þú ert ekki skráður inn!   Skrá-Inn | Skrá sig
Ýtarleg leit
Fjarlægja auglýsingu

Textar fyrir há-skerpu kvikmyndir

"Chicago Fire" No Survivors S09E16 Hollenskur textar (2021) 1CD srt

Þáttaröð: 9 - Þáttur: 16

- Allir textar fyrir þessa TV seríu
film

Kaupa á Amazon

Texta smáatriði

Niðurhal (beta)

Niðurhal
Þakkir56 Þakkir fengnar

Texta skráar nafnChicago.Fire.S09E16.No.Survivors.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-KiNGS_track3_[eng].srt (33624bitar) Sýna forskoðun

Ummæli upphlaðaraChicago fire S09E16 seizoensfinale. Het was weer een tijd absorberende strijd met vrije tijd. Een vol seizoen van STEKiE subs, zeker niet de allerbeste subs maar hopelijk goed te volgen voor allen. Vergeet niet, maar elke keer, To the best of my ability!
Als jullie het willen....Misschien tot S10!
STEKiE
Upprunalegt nafnChicago.Fire.S09E16.No.Survivors.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-KiNGS_track3_[eng]23.976 FPS
UpphlaðariAnonymous (STEKiE) @ . Niðurhalað4728x () . Metið texta10.0 / 10 (1atkvæði) . Fjarlægja úr uppáhaldsBæta í uppáhalds . Leiðrétta textaLeiðrétta texta

Ummæli

skrá-inntil að birta ummæli.


@
Seizoensfinale! De laatste van S09. Hoop dat ik velen een plezier heb gedaan met niet de beste subs maar wel m'n best gedaan! Misschien tot S10.
Sammynet @
Heel erg bedankt voor je mooie werk. Heb ze allemaal van dit seizoen.
@
Goed om te horen dat je daardoor op een redelijke manier de serie hebt kunnen volgen
SmallBrother @
Hoi STEKiE, allereerst heel hartelijk bedankt voor je subs. Ik weet hoe moeilijk het is en hoeveel tijd erin gaat zitten. Tof.
 
Maar het is geen goed idee als iedereen gaat bedanken in een geschreven berichtje. Met vele duizenden downloaders en vele series en films zou de boel al snel verstopt raken en kan de commentmethode in feite niet meer gebruikt worden voor het over en weer communiceren over andere dingen. Daarom is er voor simpelweg bedanken de bedankt-knop. Ik weet het, het is een beetje onpersoonlijk, maar het is de beste oplossing zo. En als iemand toch per se wil bedanken met een geschreven berichtje, dan kan dat eventueel op je profielpagina. Het is dus ook geen goed idee om op deze manier min of meer om bedankjes/verzoekjes te vragen...
 
Maar niet getreurd: ik zie voor het hele seizoen een paar duizend downloads per aflevering. Je hebt dus duizenden mensen blij gemaakt. En een globaal gemiddelde voor bedankjes is zo ongeveer 1 bedankje per 100 downloads. Jij zit steeds op het DUBBELE daarvan. En bij deze laatste aflevering heb je al 10 bedankjes op nog geen 300 downloads. Dat is meer dan 3x het gemiddelde! Ik denk dat we wel kunnen stellen dat je ERG zinvol werk hebt gedaan en dat dat flink wordt gewaardeerd. Ik zou zeggen: op naar seizoen 10 :)
@
Ik zou zeggen weg halen die berichten! Mijn zegen heb je.
SmallBrother @
Dank je voor het begrip. Ik haal geschreven bedankjes ook weg en 'serial-thankers' krijgen ook een expliciet verzoek hierover. Maar alle waardering, respect en begrip voor onze vertalers, rippers en syncers, dus een kleine toelichting vond ik wel op z'n plaats.
 
En btw, mooi dat je zo bescheiden bent over je subs, maar ik vind de kwaliteit behoorlijk goed. Niet alleen taalkundig, maar ook de techniek is bovengemiddeld!
@
Bedankt voor de complimenten. Goed om te horen.
Chicago Fire textar Hollenskur S09E16
Upprunalegt nafn#CD UpphlaðiðNiðurhalaðTexta matUpphlaðari
Chicago.Fire.S09E16.No.Survivors.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.... Textar frá aðila sem er treyst1CD115x 0.00kentor
Áhugaverðir tenglar
Allir textar fyrir þessa kvikmynd á þessu tungumáliAllir textar fyrir þessa kvikmynd
Allir textar frá þessum notandaÓska eftir þessum texta fyrir aðra útgáfu
Um kvikmynd:Um kvikmynd @ http://www.imdb.com
Veggspjöld:Veggspjöld @ http://www.imdb.com
Aðrir:Setja þinn tengil hér
Kvikmyndar smáatriðiEÞS:No.Survivors (dut)
Kvikmyndar mat:0.0 / 10 (1084)
[ ] -
Tungumál:
Fjarlægja auglýsingu
download subtitle