שפת האתר
אתה לא מחובר!   התחבר | הירשם
חיפוש מתקדם
Hide ads

"Carnivale" Milfay S01E01 הונגרית כתוביות (2003) 1CD srt

Season: 1 - Episode: 1

- All subtitles for this TV Series
film

קנה באמאזון

פרטי כתוביות

הורד (beta)

הורד
Thanks

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

הערה

שם קובץ כתוביותCarnivale 1x01.srt (24750בתים) תצוגה מקדימה

הערותCím: Carnivale - A vándorcirkusz
Eredeti cím: Carnivàle
Műfaj: dráma-fantasy-sorozat
Ország: amerikai
Gyártási év: 2003
Hossz: 60 perc
Szereplő(k):
Samson: Michael J. Anderson
Ruthie: Adrienne Barbeau
Justin Crowe: Clancy Brown
Ben Hawkins: Nick Stahl
Clayton Jones: Tim DeKay
Lodz professzor: Patrick Bauchau
Stáb:
rendező: Jack Bender
író: Daniel Knauf
operatőr: James Glennon
operatőr: Jeff Jur
operatőr: Tami Reiker
zene: Jeff Beal
zene: Lisa Coleman
zene: Wendy Melvoin

Tartalom
A sorozat elsősorban azokhoz szól, akik kedvelik a misztikus, titokzatos, elmés történeteket és szeretnek elgondolkodni a látottakon. A Carnivale története az 1930-as évek Amerikájában játszódik Oklahomában. Egy utazó mutatványos cirkusz életét követhetjük nyomon. Amerika egyik nehéz történelmi korszakában, a Nagy Gazdasági Válság korában a népiesen Dust Bowl-nak (kb. Homokos-medence) elnevezett sivatagosodó környéken. Abban az időben a mezőgazdaságot tönkretette a szárazság és a titáni méretű homokviharok, mely büntető égi jelként felfogva elűzte a környék vallásos farmereit és munkásait Nyugat felé. A legyengült utazókat ráadásul a betegségek is megtizedelték. A sorozatban szívszorító, sőt néhol sokkoló képeket is láthatunk a mérhetetlen emberi szenvedésről. A sorozat két fő szereplője testesíti meg a bennünk lakozó jó és rossz tulajdonságokat: egy 18 éves, természetfeletti képességekkel megáldott fiú, akit befogad a vándorcirkusz és egy karizmatikus, de nyugtalanító rádiós igehirdető. Együtt döbbennek rá furcsa képességeikre és lehetőségeikre: az élet sakkjátszmájában ők a Fény és a Sötétség kulcsfontosságú katonái és befolyásolni tudják a történéseket, de leginkább az embereket. Szövetségükről és sokak által rossz szemmel nézett küldetéstudatukról szól a történet lényege.
A fiút, akit Ben Hawkinsnak hívnak, a tehetséges Nick Stahl alakítja (legutóbb a Terminator 3. részében szerepelt), míg az evangélistát, Justin Crowe testvért Clancy Brown (ő emlékezetes figura lehet sokak számára a Hegylakó egyik főgonoszaként). A cirkuszigazgató Samson-t, a tapasztalt Michael J. Anderson személyesíti meg (őt pedig a Twin Peaks-ben láthattuk). Érdekességként, a sok szereplő közül kiemelve, például itt debütál Dora Mae szerepében Amanda Aday, akinek édesapja a családi név helyett sokkal egyszerűbb Meat Loaf becenéven vált világhírű rocksztárrá.
A cirkuszban pedig van minden titokzatos látnivaló, ami a kor emberét elkápráztatta és átverte: sziámi ikrek, tisztánlátó asszony és kómában fekvő médium, kártyavető, jövendőmondó és gyógyító, kígyóbőrű-ember, erősember, szakállas nő, artista, ám nyugtalanító, hogy nincsenek állatok és nincs igazi idomár… A Carnivale – A vándorcirkusz című sorozatban lenyűgöző, igazi karakterfigurák formálják meg ezeket a kívülálló és számkivetett embereket, akik életüket, testi és lelki deformitásaikat teszik közszemlére, eleget téve az emberiség ősi, egészségtelen kíváncsiságának és előítéleteinek.
A Carnivale sorozat kitalálója Daniel Knauf, akinek a neve összeforrt a tévétörténet első igazi formabontó sorozatával, a Twin Peaks-szel. A Carnivale első, azaz további nézettségi sikereinek sorsát eldöntő, ún. pilot epizódját Rodrigo Garcia rendezte, aki már letette névjegyét az HBO mozicsatorna korábbi sikersorozatai egyes epizódjainak rendezésével.
A Carnivale első szezonjának átlagos mutatója (7.4/10) a negyedik legmagasabb a saját gyártású HBO sorozat bemutatkozó szezonjának mutatói közül 1996 óta. Az HBO legújabb sorozatának első szezonja átlagosan 3.6 millió nézőt vonzott a vasárnapi heti bemutatókon, 2.5 millió háztartásban egy átlagos percenként. Az első 11 rész lejátszása után a Carnivale percenként 10.3 millió nézőt mondhatott magáénak és 7.5 millió háztartást átlagos heti 5 bemutatóval és ismétléssel. Az egész első szezont figyelembevéve a Carnevale bemutatói legyőztek hármat a négy legnagyobb televíziós networkből. A Carnivale a negyedik legmagasabb mutatót elérő HBO primetime sorozat 2003-ban. Az HBO háztartásokban a Carnivale a negyedik legnagyobb mutatót elért új sorozat a 2003-2004-es televíziós szezonban. A vasárnapi szezon finálé 7.4/10 mutatót ért el, 3.5 millió nézőt és 2.5 millió háztartást egy átlagos percenként.
שם שחרור באנגלית:A vándorcirkusz (1. évad) (DVDRip-RiVER) - SubRip
הועלה על-ידיDayRunner @ . הורד384x () . הסר מהמועדפיםהוסף למעודפים . דווח על סרט לא נכוןדווח על סרט לא נכון

הערה

התחברלשליחת הערות.

Carnivale כתוביות הונגרית S01E01
שם שחרור באנגלית:#CD הועלההורדדירוג כתוביותהועלה על ידי
A vándorcirkusz (1. évad) (HDTV-SFM) - SubRip1CD1802x 0.00DayRunner
DVDRip.XviD-RiVER1CD181x 0.00zeeero (a)
קישורים מעניינים
כל הכתוביות לסרט זה בשפה זוכל הכתוביות לסרט זה
כל הכתוביות ממשתמש זהבקש כתוביות עבור הפצה אחרת
אודות הסרט:אודות הסרט @ http://www.imdb.com
פוסטרים:פוסטרים @ http://www.imdb.com
אחרים:הקישור שלך כאן
פרטי סרטידוע כ-:Milfay (eng)
דירוג סרט:7.8 / 10 (1132)
[ ] - Oklahoma Dust Bowl, 1934. 18-year-old Ben Hawkins is a young man who lives with his physically sick, God-fearing mother. After his mother dies from a long illness, Ben unceremoniously buries her in the back yard of his home which ...
תסריטאי:
Hide ads
download subtitle