שפת האתר
אתה לא מחובר!   התחבר | הירשם
חיפוש מתקדם
Hide ads

כתוביות ל-HD

"Cougar Town" What Are You Doin' in My Life? S01E16 הונגרית כתוביות (2010) 1CD srt

Season: 1 - Episode: 16

- All subtitles for this TV Series
film

קנה באמאזון

פרטי כתוביות

הורד (beta)

הורד
Thanks

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

הערה

שם קובץ כתוביותCougar.Town.S01E16.HDTV.XviD-P0W4.srt (33552בתים) תצוגה מקדימה

צפה ב אונליין:


הערותAzt hiszem ez tipikusan az a sorozat amit mindenki azért istenít mert ott van Courteney Cox. És valóban, nélküle szétesne az egész, nemhiába ő a központi karakter. Valljuk be, Jules néha idegesítő és korántsem olyan vicces amilyennek mutatja magát, mégis szimpatikus egyéniség. Mellette a legpofásabb az ő kisfia, Dan Byrd, akit már az Aliens in Americá-ban is imádtunk. Emlékeztek arra a jelenetre amikor Travis előadja Garysonnak hogy meleg? Na azon aztán dőltem a röhögéstől :)
A Cougar Townnak se igazán van története, a hősnő Jules (Courteney Cox) egy negyvenes frissen elvált nő, aki egy tinédzser fiút (Travis - Dan Byrd) nevel. Jules vágyik a szerelemre, az érzékiségre, és úgy érzi negyvenévesen is elég dögös hogy megkapja. Olyan az egész mintha a Született Feleségek Susanje találkozott volna az emlékezét nem elvesztő Samanthával. Apropó, Samantha Who?! Nemigazán tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy mennyire másolja a szituációk nagy részét. Gondolok itt leginkább a hősnő legjobb barátaira akik utálják egymást, akikből az egyik a családi értékek vigyázója míg a másik egy bulis életet élő szingli nő... Ettől függetlenül egész jó ez a sorozat, ráadásul Courteney Cox jogosan kapta meg a Golden Globe jelölését.
שם שחרור באנגלית:Cougar.Town.S01E10 S01E12-E2123.976 FPS
הועלה על-ידיfredike @ . הורד649x () . הסר מהמועדפיםהוסף למעודפים . דווח על סרט לא נכוןדווח על סרט לא נכון

הועלה מBSPlayer v2.56 פותח ע"י bst2

הערה

התחברלשליחת הערות.

קישורים מעניינים
כל הכתוביות לסרט זה בשפה זוכל הכתוביות לסרט זה
כל הכתוביות ממשתמש זהבקש כתוביות עבור הפצה אחרת
אודות הסרט:אודות הסרט @ http://www.imdb.com
פוסטרים:פוסטרים @ http://www.imdb.com
אחרים:הקישור שלך כאן
פרטי סרטדירוג סרט:7.2 / 10 (207)
[ ] -
במאי:
זאנר:
שפה:
Hide ads
download subtitle