שפת האתר
אתה לא מחובר!   התחבר | הירשם
חיפוש מתקדם
Hide ads

Lijepa Dyana צכית כתוביות (2003) 1CD srt

film

קנה באמאזון

פרטי כתוביות

הורד (beta)

הורד
Thanks

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

הערה

שם קובץ כתוביותPretty (kopie).Dyana.Lepa.Dijana.DivX.mp3.pb-czech.srt (26322בתים) תצוגה מקדימה

צפה ב אונליין:


הערות--- www.anticopyright.tk --- // Titulky od Palash Production Sindicate //
Film Pretty Dyana (Krásná Dyana) poskytuje důvěrný pohled na romské utečence z bělehradského předměstí, kteří se usazují a bez vnější pomoci se stavějí na vlastní nohy. K tomu jim pomáhají stará auta typu Citroën Classic 2cv a auta značky Dyana, která svépomocí přetvářejí na nákladní vozy sloužící k převozu sběrných surovin jako jsou kovy, papír, sklo či plasty. Nasbírané suroviny z ulic města, později prodané do sběren, se stávají jediným zdrojem příjmů pro celé rodiny a upravené Citroenové vozy způsobem, jak tyto příjmy zvýšit.
Film Pretty Dyana je na jednu stranu opravdu smutný, protože ukazuje mizérii, ve které mnozí lidé v Srbsku žijí. Koukneme-li se však na obsah filmu z jiného úhlu, pak pochopíme, že zachycuje i ledacos pozitivního - například to, jak lidé i v mizerných podmínkách jsou schopni si zajistit prostředky potřebné k naplnění existenčních potřeb a to zcela svépomocí. Pozitivní na tom ale není pouze ona svépomoc, ale také charakter práce, kterou tito lidé vykonávají. Jelikož Srbsko v době, kdy byl film natáčen, nemělo rozvinutý systém třídění odpadu, tak se zdejší romští usedlíci stali těmi, kdo tento systém vlastní iniciativou rozvíjí. K pozitivům této činnosti by se jistě dalo připočíst i to, že je součástí procesu očisty ulic plných odpadu.
שם שחרור באנגלית:Lepa Dijana / Pretty Diana (2003) A Gypsy recycling saga25.000 FPS
הועלה על-ידיanticopy @ . הורד133x () . הסר מהמועדפיםהוסף למעודפים . דווח על סרט לא נכוןדווח על סרט לא נכון

הועלה מOSJavaUploader v0.9 פותח ע"י turbos10

0 /100 More info in Czech on kinobox.cz
Krásná Dyana na Kinobox.cz
https://www.kinobox.cz/film/524253-krasna-dyana

הערה

התחברלשליחת הערות.

קישורים מעניינים
כל הכתוביות לסרט זה בשפה זוכל הכתוביות לסרט זה
כל הכתוביות ממשתמש זהבקש כתוביות עבור הפצה אחרת
אודות הסרט:אודות הסרט @ http://www.imdb.com
פוסטרים:Lijepa Dyana movie postersפוסטרים @ http://www.imdb.com
אחרים:הקישור שלך כאן
פרטי סרטידוע כ-:Pretty Dyana (eng)
דירוג סרט:7.7 / 10 (1030)
[ ] - Romani immigrants struggle to survive in the outskirts of Belgrade using only Citroën's Dyane as a truck, transportation device and power supply - as a life support system.
במאי:
זאנר:
שפה:
Hide ads
download subtitle