Guneko hizkuntza
Ez duzu saioa hasi!   Saioa Hasi | Izena eman
Bilaketa aurreratua
Kendu iragarkia

Bereizmen-Handiko filmarako azpitituluak

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Nederlandera azpitituluak (2019) 1CD srt

film

Erosi Amazonen

Azpitituluen xehetasunak

Jaitsi (beta)

Jaitsi
Mila esker175 mila esker jasota

Azpitituluen artxibo-izenaFast.and.Furious.Presents.Hobbs.and.Shaw.2019.1080p.WEB-DL.X264.AC3-EVO.srt (118499byte) erakutsi aurrikuspena

Ikusi online:


Igotzailearen iruzkinaFast.And.Furious.Presents.Hobbs.And.Shaw.2019.HDRip.XviD.AC3-EVO
bij gebrek aan veel beter geplaatst.
Argitalpen izenaFast.and.Furious.Presents.Hobbs.and.Shaw.2019.1080p.WEB-DL.X264.AC3-EVO23.976 FPS
IgotzaileaAnonymous (Spikesplace Releases) @ . Jaitsia32616x () . Bozkatu azptitituluak9.5 / 10 (6bozak) . Kendu gogokoenetatikGehitu gogokoenetara . Zuzendu azpitituluakZuzendu azpitituluak

Hemendik igota: BSPlayer v2.74 Garatzailea: bst2

Iruzkina

Hasi saioa iruzkinak argitaratzeko.


lizardsquad @
wuhahahaha eerst commentaar geven over de zeer slechte vertaling van spikeplace releases en vervolgens komt jezelf met de up wuhahahaha
gyazo.com/0e137121bb257bb1a8e84849430c24df
jouw comments zijn erg geloofwaardig voortaan ;)
@
De betreffende regels zijn in deze ondertitel aangepast.
Ik snap dat het de planning van je ufr-achterban door de war gooit meneer subbedninja op een tweede account of wellicht een ufr afgezant, in beide gevallen ufr. Je had de upload natuurlijk liever gedaan zien worden in lijn met wanneer deze film op het torrent platform van ufr werd gegooid zodat een ufr lid dit op OS had kunnen droppen. Helaas pindakaas.
lizardsquad @
je bent in de ban van ufr kerel, je moet het niet omdraaien, het zijn je eigen woorden dat deze google troep niet OS waardig zijn en dan up je ze als nog zelf. Je praat dus poeptaal!
107881 @
Zo te zien heb je dit account enkel aangemaakt om een reactie te plaatsen. Wie houdt nu wie voor de gek haha
CheckiT @
Ja, waarom geen nieuw accountje aanmaken om een comment te geven, lizardsquad
Bij deze gelijk maar een ban.
SmallBrother @
Prima als jullie die bizarre pot-ketel-kip-ei-8-track oorlog willen blijven voeren. Maar niet hier.
Users versvanpers en lizardsquad zijn banned. Later zal ik even kijken hoe het met de subs zit. Alles op z'n tijd.
@
Hoe komt het toch dat smallbrother altijd zo resoluut en vooral vlug is om 'kampen' de toegang te ontzeggen, maar een admin die bewezen actief is voor de club die hij een paar maanden terug nog de toegang had ontzegd, waar bepaalde leden zelfs afstand moesten doen, geruisloos toelaat zonder enige wanklank. U weet wel, de club die andere mensen hun ondertitels afbrandde om zo hun eigen ondertitels te kunnen promoten en naar de voorgrond te kunnen pushen voor het publiek. De club waar Janty en TheBronx afstand van moesten doen, maar de club die nu een admin vertegenwoordigd, die zogenaamd gesolliciteerd heeft voor het Franse gedeelte van deze site, maar 99% van zijn activiteiten baseert op de Nederlandse. Die exclusief bezig is voor het grut die bekend staat om het lekken van informatie. Het plaatsen van privé gegevens, het op andere platforms dwingen van mensen om naar hun pijpen te dansen, mensen privé bedreigen met DDOs acties, waarvan desbetreffende admin niet vies is. Alles ia aangetoond, zwart op wit. En toch besluit OS, onder leiding van SmallBrother, die een site admin is, dus boven alles en iedereen staat, om terug te komen op zijn besluit om de club die hij een aantal maanden geleden in juni nog beschouwde als vijandig en absoluut niet welkom, nu angstvallig stil is en dit clubje toestaat om dubbele belangen te vertegenwoordigen? Gaat Meneer SmallBrother daar nog eens antwoord op geven? Misschien moeten we dat clubje gewoon maar weer helemaal toe laten. Misschien zouden we Janty en TheBronx ook gewoon weer in volle glorie moeten herstellen. U bent geen man van uw woord en al zeker geen voorbeeld van hoe het zou moeten.
SmallBrother @
Hoezo "Gaat Meneer SmallBrother daar nog eens antwoord op geven?"
● Jij stuurt de zoveelste PM over eigenlijk hetzelfde letterlijk een paar uur voordat ik een paar weken naar het buitenland vertrek.
● Ik had eerder al aangegeven niet gecharmeerd te zijn van pogingen om mij in jullie oorlog te betrekken.
● Ik had ook aangegeven niet meer op zulke pogingen te reageren.
● In die laatste PM vraag je niets, maar kom je alleen melden dat je je activiteiten staakt en waarom.
● Als ik terugkom, heb je je account verwijderd en KAN ik niet eens meer reageren.
● Bovendien, waar haal je de arrogantie vandaan? Sta ik soms terecht voor het SolidRiver-tribunaal en ben ik verplicht verantwoording af te leggen voor mijn doen en laten en ook nog voor de zaken die niet eens mijn verantwoordelijkheid zijn? Ik dacht het niet.
Maar oké, ik ben de beroerdste niet.
 
● Ruziezoekers worden de mond gesnoerd, met als bedoeling om het een beetje leuk te houden hier. Iedereen is doodziek van die neverending oorlog tussen jullie.
● Lees het nog even goed na, zie het laatste bericht op www.opensubtitles.org/en/subtitles/7796187/triassic-world-nl#discussion . Die actie was dus niet gericht tegen UFR, maar tegen de TERREUR door UFR. Die terreur is gestopt en Janty en TheBronx zijn weer welkom. E.e.a. volledig in overeenstemming met mijn woorden.
● Niet ik, maar uitsluitend de eigenaar van OpenSubtitles gaat over het aanstellen en ontslaan van admins.
● SubbedNinja is admin voor de Franse sectie. In de NL sectie dient hij zich te onthouden van admin-taken. Dit is duidelijk afgesproken en daar houdt hij zich ook aan. Er is dus geen sprake van belangenverstrengeling. Ik zie SubbedNinja niets verkeerd doen.
● Er is niets bewezen. De 'bewijzen' die jij waarschijnlijk bedoelt, zouden in een rechtbank niet langer dan drie seconden standhouden.
● Ik ben admin van OpenSubtitles, niet van de wereld. Als er op OpenSubtitles ontoelaatbare dingen gebeuren, kun je je tot mij wenden. Over criminele activiteiten elders, kun je je elders beklagen of aangifte doen bij de politie.
● BEIDE kampen bedienen zich van de meest uiteenlopende onfrisse praktijken. Het staat bol van kip-en-ei en pot-verwijt-de-ketel. Als jullie dat allemaal leuk of zinvol vinden, ga gerust je gang. MAAR NIET HIER.
● Beide kampen betichten mij wisselend van partijdigheid. Dan heeft toch minstens eentje het mis. Maar ik ben niet partijdig. Ik sta niet aan de kant van UFR of het SolidRiver-kamp. Ik sta aan de kant van OpenSubtitles. Wie zich fatsoenlijk gedraagt, is welkom. Wie zich niet fatsoenlijk gedraagt, niet. Simple as that.
 
Jij wilt graag dat SubbedNinja ontslagen wordt. Dat heb je via mij per PM voor elkaar proberen te krijgen op grond van vermeende zorgen om OpenSubtitles (ddos-attacks). Vervolgens heb je je met hetzelfde gericht tot de eigenaar van OS. Vervolgens nogmaals tot mij op grond van vermeende zorgen om belangenverstrengeling en user-security. En nu probeer je het via de 'publieke opinie'. Ik kan me moeilijk aan de indruk onttrekken dat de echte reden is dat je slechts een (overigens minimale en symbolische) slag wilt toebrengen aan UFR. Het zou niets opleveren, behalve een voortzetting van jullie oorlog.
 
Ik herhaal nogmaals wat ik ook in mijn PM's al meerdere keren heb gezegd: ik ben geen onderdeel van jullie oorlog. Ik wil dat niet zijn en ik zal dat ook niet zijn. Pogingen om me daar toch in te zuigen worden NIET op prijs gesteld. Op verdere stemmingmakende comments en ongenuanceerde aantijgingen zal ik dan ook niet meer ingaan.
marcello197412 @
dank je wel
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw azpitituluak Nederlandera
Argitalpen izena#CD IgotaJaitsitaAzpitituluen puntuazioaIgotzailea
Fast.and.Furious.Presents.Hobbs.and.Shaw.2019.1080p.BluRay... 1CD1628x 0.00M10000
Fast.and.Furious.Presents.Hobbs.and.Shaw.2019.1080p.WEBRip... 1CD7706x 10.00
Fast.&.Furious.Presents.Hobbs.&.Shaw.2019.720p.WEBRip.x264... 1CD3288x 0.01
Fast.and.Furious.Presents.Hobbs.and.Shaw.2019.1080p.BluRay... Azpitituluen betsioa 2Iturburu fidagarriko azpitituluak1CD80357x 0.04SubbedNinja
Fast.and.Furious.Presents.Hobbs.and.Shaw.2019.1080p.BluRay... 1CD7625x 10.01
Fast and Furious Presents Hobbs and Shaw 2019 1080p WEB-DL... 1CD6468x 10.03NLsubber
Fast.and.Furious.Presents.Hobbs.and.Shaw.2019.1080p.WEB-DL... 1CD12612x 10.01SubbedRonin
Fast.And.Furious.Presents.Hobbs.And.Shaw.2019.1080p.HC.HDR... 1CD17558x 0.00vidioot
Fast.and.Furious.Presents.Hobbs.and.Shaw.2019.1080p.HC.HDR... Azpitituluen betsioa 21CD75819x 10.01SubbedRonin
Esteka interesgarriak
Film honen azpititulu guztiak hizkuntza honetanFilm honen azpititulu guztiak
Erabiltzaile honen azpititulu guztiakEskatu azpititulu hau beste argitalpen baterako
Filmari buruz:Filmari buruz @ http://www.imdb.com
Posterrak:Posterrak @ http://www.imdb.com
Beste batzuk:Zure esteka hemen
Filmaren xehetasunakAKA:Fast and Furious Presents Hobbs and Shaw 2019 (dut), Fast & Furious Presents Hobbs & Shaw (eng), Fast And Furious Presents Hobbs And Shaw (eng)
Filmaren Maila:6.5 / 10 (236346)
[ ] - Lawman Luke Hobbs and outcast Deckard Shaw form an unlikely alliance when a cyber-genetically enhanced villain threatens the future of humanity.
Kendu iragarkia
download subtitle