Site Language
You are not logged in!   Log-In | Register
Advanced search
Hide ads

Subtitles from trusted sourceSubtitles for high-definition movie

No Down Payment Greek subtitles (1957) 1CD srt

film

Buy at Amazon

Subtitle details

Download (beta)

Download
Thanks6 thanks received

Subtitle filenameNo.Down.Payment.1957.1080p.BluRay.x264-[YTS.AM]-greek.srt (154482bytes) show preview

Uploader commentΣτην Καλιφόρνια, τέσσερα ζευγάρια που έχουν αγοράσει σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλκοολισμού, ρατσισμού, ακολασίας και διακρίσεων για την έλλειψη εκπαίδευσης, μέχρι που ένα τραγικό γεγονός τα αναγκάζει να επανεκτιμήσουν τη ζωή τους.
Η παρούσα ταινία είναι πραγματικά ένα από τα μεγάλα χαμένα φιλμ της δεκαετίας του '50. Αυτή η ταινία, που κυκλοφόρησε το 1957, τη χρονιά που η αναγκαστική ενσωμάτωση του Λιτλ Ροκ και η εκτόξευση του Σπούτνικ από τους Σοβιετικούς που ανάγκασαν την Αμερική να βγει από τον αυτάρεσκο εφησυχασμό της, μας δείχνει πραγματικά μια άλλη πλευρά της προαστιακής ουτοπίας.
Γυρίστηκε όταν τα προάστια της Καλιφόρνιας φαινόταν να είναι το ιδανικό για όλους για την καλή ζωή που, από την αρχή, αυτή η ταινία απεικονίζει αρκετά καλά. Μπάρμπεκιου με τους γείτονες, παιδιά που παίζουν στην αυλή, στολισμένα γκαζόν και φρεσκοβαμμένα σπίτια, αυτή η γειτονιά τα έχει όλα. Οι λευκοί της μεσαίας τάξης μετακόμισαν στους κήπους της Βαβυλώνας, παίρνοντας τους φόρους τους μαζί τους και εγκατέλειψαν τις πόλεις για να γίνουν αυτό που έγιναν δέκα χρόνια αργότερα. Και υπάρχει μια τέλεια απουσία γυναικείας ανεξαρτησίας. Οι γυναίκες είναι εκεί για να διευθύνουν το σπίτι, να μεγαλώνουν τα παιδιά, να έχουν έτοιμο δείπνο και να υποστηρίξουν τους συζύγους τους. Ούτε λέξη για τη σύζυγο που θα βρει δουλειά, ακόμα κι όταν χρειάζεται απεγνωσμένα πρόσθετο εισόδημα….
Η εναρκτήρια σκηνή μας δίνει γενναιόδωρες λήψεις μιας χαρούμενης μικρής πόλης, των φιλικών πυροσβεστών που χαιρετούν από το φορτηγό τους, οι τουλίπες ανθίζουν σε γυαλιστερό χρώμα και, στη συνέχεια, η κάμερα εστιάζει αργά σε ένα γρασίδι και μετά από κάτω το γρασίδι, αποκαλύπτοντας μια ορδή από βουητά και απωθητικά σκαθάρια και μυρμήγκια. Το φιλμ παίρνει αυτή τη συνοπτική μεταφορά και την επεκτείνει σε πλήρη έκταση.
Το γεγονός ότι ο Τζέφρι Χάντερ και η Πατρίσια Όουενς, δεν ήταν τόσο καλοί στο επάγγελμά τους όσο οι συνάδελφοί τους ηθοποιοί, κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί πολύ καλά εδώ. Παίζουν το νέο ζευγάρι της γειτονιάς. Είναι αφελείς, γεμάτοι προσδοκίες και ενθουσιώδεις για να φτιάξουν ένα σπίτι σε αυτή τη ζεστή γωνιά των προαστίων και καταφέρνουν να δώσουν στον θεατή μια παρόμοια αίσθηση.
Σταδιακά αρχίζουμε να πιάνουμε τα ατομικά ελαττώματα του χαρακτήρα των γειτόνων τους. Η Τζόαν Γούντγουορντ, φρέσκια από το «Τα τρία πρόσωπα της Εύας», υποδύεται τον χαρακτήρα της με τη συνηθισμένη πολύπλοκη ατάκα της. Η Sheree North και η Barbara Rush, δύο καλλονές της δεκαετίας του '50, νιώθουν άνετα εδώ με την όμορφη εμφάνισή τους και την ικανότητά τους να καταλαβαίνουν τους άντρες. ή μήπως τους χειραγωγούν;
Όπως πάντα, ο Κάμερον Μίτσελ παίρνει τον χαρακτήρα του άντρα του σε μια απροσδόκητη κατεύθυνση. Και ο Πατ Χινγκλ, συχνά η ενσάρκωση της σταθερότητας στους ρόλους του, τα καταλαβαίνει όλα ή κάνει ότι τα καταλαβαίνει ; Έπειτα, υπάρχει ο Τόνι Ράνταλ κολλητός του Ρον Χάντσον σε όλες αυτές τις υπέροχες ελαφριές κωμωδίες της Ντόρις Ντέι. Μας δίνει έναν χαρακτήρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ… Αυτή η ερμηνεία του αποδεικνύει ότι ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός.
Τέσσερις σύζυγοι, τέσσερις γυναίκες, οκτώ εκπληκτικές ερμηνείες. Ήταν πραγματικά πολύ καλό το όνειρο που μας πρόσφερε το «Father Knows Best» και η οικογένεια του Ozzie για να είναι αληθινό; Ίσως όχι - η προαστιακή Καλιφόρνια απέχει πολύ από τις κατοικίες του εσωτερικού της πόλης, που πολλοί από τους προγόνους των ηρώων της ταινίας κατοικούσαν…
Εκτός αυτού, είναι το 1957. Η ταραγμένη δεκαετία του '60 είναι πολύ κοντά. Η Καλιφόρνια πρόκειται να εκραγεί σε ταραχές, πολεμικές διαμαρτυρίες και χίπις που ψάχνουν για τη σκηνή του αλήτη. Εξάλλου, ξέρετε τι λένε για κάτι που είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό…
Στις ελληνικές αίθουσες προβλήθηκε με τον τίτλο “Ο πόθος νικά τους δισταγμούς” .
Τίτλος που απέχει πολύ από της πλοκή της ταινίας.
Αξίζει την προσοχή σας. Δείτε το με κάθε τρόπο, αν σας ενδιαφέρει η κοινωνική και οικονομική ιστορία των ΗΠΑ
Πηγές: Διαδίκτυο.
Καλή σας θέαση.
manosl
Λινκ για κατέβασμα:
yts.mx/movies/no-down-payment-1957
Release nameNo.Down.Payment.1957.1080p.BluRay.x264-[YTS.AM]23.976 FPS
Uploaderelad59 @ . downloaded62x () . Vote for subtitles10.0 / 10 (1votes) . Remove from favouritesAdd to favourites . Correct subtitlesCorrect subtitles

Comment

log-in to post comments.


ktsioulis @
Πολλές ευχαριστίες για άλλη μια φορά
παλαίμαχε και Μέγα Διδάσκαλε.
corto64 @
Ευχαριστώ. Εξαιρετικό.
Interesting links
All subtitles for this movie in this languageAll subtitles for this movie
All subtitles from this userRequest this subtitle for a different release
About movie:About movie @ http://www.imdb.com
Posters:No Down Payment movie postersPosters @ http://www.imdb.com
Others:Your link here
Movie detailsMovie Rating:7.1 / 10 (1090)
[ ] - Set in a California subdivision, the story follows four couples who have bought homes and are neighbors. Among the problems facing the couples are alcoholism, racism, and promiscuity. The story truly revolves around the idea of, "NO DOWN PAYMENT" and the over extended nature of some of the families economic situation. Tony Randal is in a role that you would never expect, a car salesman and looking for a good time. Other issues include discrimination against a former war hero for lack of education. The morality lesson is clearly the reason for the film.
Genre:
Language:
Hide ads
download subtitle