Site Language
You are not logged in!   Log-In | Register
Advanced search
Hide ads

Subtitles from trusted sourceSubtitles for hearing impairedSubtitles for high-definition movie

The House Across the Lake Greek subtitles (1954) 1CD srt

film

Buy at Amazon

Subtitle details

Download (beta)

Download
Thanks3 thanks received

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

Comment

Subtitle filenameHeat.Wave.1954.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]-greek.srt (98372bytes) show preview

Uploader commentΑισθησιακή και επιθυμητή, η Κάρολ Φόρεστ πάντα τραβούσε την προσοχή των αντρών. Ειδική στην τέχνη της χειραγώγησης και του ελέγχου παντρεύτηκε έναν κατά πολύ μεγαλύτερο της, με γνώμονα μόνο την τεράστια περιουσία του και συνέχισε να διασκεδάζει αδιακρίτως.
Αλλά όταν μαθαίνει από τον γείτονα τους, Μαρκ Κέντρικ, ότι ο σύζυγός της σκοπεύει να την βγάλει από την διαθήκη του, η Κάρολ ρίχνει τα δίχτυα της στον ανυποψίαστο Κέντρικ, ζητώντας τη βοήθειά του για να απαλλαγεί από αυτό το ενοχλητικό εμπόδιο…
Συνέχεια επί της οθόνης.
Είναι ένα χαμηλού προϋπολογισμού φιλμ νουάρ της Χάμερ, που κινείται προς πολύ καλύτερες —και πιο γνωστές— ταινίες του είδους (όπως το Double Indemnity και The Postman Always Rings Twice), χωρίς όμως να τις πλησιάσει καν.
Σκηνοθετημένη από τον Ken Hughes -που σκηνοθέτησε το Τσίτι – Τσίτι Μπανγκ Μπανγκ με δικό του σενάριο, βασισμένο στο δικό του μυθιστόρημα, η ταινία αφηγείται την γνώριμη ιστορία μιας σαγηνευτικής, αλλά ψυχρής γυναίκας που παγιδεύει τους άνδρες τους χρησιμοποιεί και φεύγει.
Και, ως τέτοια η Χίλαρι Μπρουκ, είναι αξιόπιστα ψυχρή, χρησιμοποιώντας την κομψή προφορά και τον επιπόλαιο τρόπο της για να ξεκαθαρίσει την απόσταση της από τους αξιολύπητους άνδρες από τους οποίους περιβάλλεται.
Υποδυόμενος το θύμα της, ο Άλεξ Νίκολ, επίσης, είναι αξιόπιστος στον ρόλο του χρησιμοποιώντας τη συνηθισμένη, περίεργη παθητικότητα του για να τονίσει τη θλιβερή ευκαμψία του χαρακτήρα του.
Το πρόβλημα με όλα αυτά, όμως, είναι ότι δεν υπάρχει ζέση μεταξύ του Νίκολ και της Μπρουκ, ούτε έστω και η παραμικρή ζεστασιά ή ένταση μεταξύ της Μπρουκ και του Πολ Κάρπεντερ, που υποδύεται το άλλο αμόρε της.
Με την Μπρουκ να προβάλλει ελάχιστα και τους δύο άντρες τόσο μειλίχιους που σχεδόν εξαφανίζονται στους ασβεστωμένους τοίχους, η ιστορία - η οποία, όπως και σε πολλά νουάρ, βασίζεται στον πόθο και το πάθος – χάνει κατά πολύ αυτό που θα ήθελε να δείξει.
Απροσδόκητα, το μοναδικό χαρακτηριστικό της ταινίας είναι ο Σιντ Τζέιμς που υποδύεται τον σύζυγο της Μπρουκ. Σε αντίθεση με τον τυπικό άβολο σύζυγο των νουάρ, ο Μπεβ είναι γοητευτικός, υπομονετικός και ειλικρινά συμπαθητικός, ακόμα και με την κατάφωρα άπιστη σύζυγό του. Και ο Τζέιμς είναι εξαιρετικά ελκυστικός, δείχνοντας μια φυσικότητα και ευκολία στον ρόλο που λείπει εντελώς από την υπόλοιπη ταινία.
Το αποτέλεσμα είναι ότι, αντί το κοινό να στηρίξει τους καταδικασμένους εραστές , βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Μπέβερλι και καταλήγει να ανυπομονεί ο ενοχλητικός αστυνομικός να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τον συντομότερο δυνατόν.
Έχει μερικά καλά στοιχεία, αλλά δεν ξεπερνάει την μετριότητα.
Δεν προβλήθηκε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες.
Πηγές:letterboxd.com/
Καλή σας θέαση.
manosl
Link για κατέβασμα:
yts.mx/movies/heat-wave-1954
Release nameHeat.Wave.1954.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]24.000 FPS
Uploaderelad59 @ . downloaded50x () . Remove from favouritesAdd to favourites . Correct subtitlesCorrect subtitles

Comment

log-in to post comments.

Interesting links
All subtitles for this movie in this languageAll subtitles for this movie
All subtitles from this userRequest this subtitle for a different release
About movie:About movie @ http://www.imdb.com
Posters:The House Across the Lake movie postersPosters @ http://www.imdb.com
Others:Your link here
Movie detailsAKA:Heat Wave (eng)
Movie Rating:5.7 / 10 (94)
[ ] - Sensuous and desirable, Carol Forrest has always attracted the attention of men. Expert in the art of manipulation and control she married an older man, loving only his vast wealth and continued to amuse herself with indiscreet affairs. But when neighbour Mark Kendrick lets slip that her husband intends cutting her out of his will Carol concentrates all her attentions on the unsuspecting Kendrick, obtaining his help to dispose of this irritating obstacle.
Directed by:
Writer credits:
Country:
Language:
Hide ads
download subtitle