Websted Sprog
Du er ikke logget ind!   Log ind | Registrer
Avanceret søgning
Fjern reklame

Volk i semero kozlyat Ukrainsk undertekster (1938) 1CD srt

film

Køb hos Amazon

Detaljer for undertekst

Hent (beta)

Hent
Tak

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (dårlig)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (dårlig)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (god)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (fortræffelig)

Kommentar

Undertekstens filnavnVovk i semero kozenyat.srt (6026bytes) vis uddrag

Uploaderens kommentarМати-коза, відлучаючись з дому, попереджає своїх козенят остерігатися вовка, що бродить неподалік. Вовк, скориставшись вдалим моментом, стукає до козенят і заявляє, що він їхня мати. Ті у відповідь кажуть, що голос їх матері м'який, в той час, як його — грубий. Вовк з'їдає шматок крейди, щоб пом'якшити свій голос. За іншою версією коваль виковує вовку нове співуче горло. Однак козенята все одно не пускають його: лапи у їх матері білі, а не чорні, як у вовка. Той йде на млин і бруднить свої лапи в борошні. Козенята впускають вовка, який тут же з'їдає їх усіх, крім найменшого, що сховався в грубці. В англійській версії — у футлярі годинника.
Повернувшись додому, мати-коза бачить розгардіяш, створений вовком, і врятоване найменше козеня, яке розповідає їй про те, що сталося. Вона відправляється за вовком і знаходить його, сплячого з набитим шлунком, в якому щось вовтузиться. Мати-коза розтинає вовку живіт і звідти з'являються живими шість козенят, після чого заповнює його живіт камінням. На наступний ранок коза зустріла вовка та запропонувала йому позмагатися в стрибках через багаття, коза перестрибнула, вовк теж стрибнув, але каміння його потягнуло вниз. Вовк згорів. Ще один варіант кінцівки — вовк, прокинувшись з камінням в шлунку, захотів пити, пішов до струмка, послизнувся, впав у воду та від тягаря потонув.
Udgivelsens navnВовк і семеро козенят
UploaderAnonymous (Niffiwan) @ . hentet15x () . Fjern fra favoritTilføj til favorit . Rapporter ukorrekt filmRapporter ukorrekt film

Kommentar

Log ind for at skrive kommentarer.

Volk i semero kozlyat undertekster Ukrainsk
Udgivelsens navn#CD UploadetDownloadedeUndertekstens bedømmelseUploader
Вовк і семеро козенят1CD11x 0.00Jakup
Interessante links
Alle undertekster til denne film i dette sprogAlle undertekster til denne film
Alle undertekster fra denne brugerAnmod disse undertekster til en anden udgivelse
Omkring filmen:Omkring filmen @ http://www.imdb.com
Plakater:Plakater @ http://www.imdb.com
Andre:Dit link her
FilmdetaljerOgså Kendt Som:Волк и семеро козлят (eng)
Filmens bedømmelse:7.0 / 10 (271)
[ ] - Animated adaptation of Russian folk tale.
Instrueret af:
Sprog:
Fjern reklame
download subtitle