Llengua del lloc
No us heu connectat   Inicieu la vostra sessió | Registrar-se
Cerca avançada
Elimineu la publicitat

Subtítols d'una font de fiarSubtítols per film d'alta definició

Last Man Down Grec Subtítols (2021) 1CD srt

film

Compreu-lo a Amazon

Detalls del subtítol

Descarregueu (beta)

Descarregueu
Mercès1 gràcies rebudes

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

Comenta

Nom del fitxer del subtítolLast.Man.Down.2021.1080p.BluRay.x265-RARBG.srt (52300bytes) Mostra la previsualització

Comentari del carregadorΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΠΙΖΩΝ
Μετά την κατάρρευση του πολιτισμού από μια θανατηφόρα πανδημία και τη δολοφονία της γυναίκας του, ένας στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων εγκαταλείπει το καθήκον του και γίνεται ερημίτης στη σκανδιναβική ύπαιθρο. Χρόνια αργότερα, μια τραυματισμένη γυναίκα εμφανίζεται στο κατώφλι του. Έχει δραπετεύσει από ένα εργαστήριο και οι διώκτες της πιστεύουν ότι το αίμα της είναι το κλειδί για μια παγκόσμια θεραπεία. Διστάζει να εμπλακεί, αλλά όλες οι αμφιβολίες του παραμερίζονται όταν ανακαλύπτει ότι ο διώκτης της δεν είναι άλλος από τον διοικητή Στόουν, τον άντρα που δολοφόνησε τη γυναίκα του πριν από μερικά χρόνια.
------------------------------
ΡΙΒΙΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Η ταινία "Last Man Down" ξεκινά με έναν μεγαλόσωμο, γενειοφόρο άνδρα ονόματι Τζων Γουντ (Ντανιέλ Στίσεν, Rise of the Footsoldier 3, Following the Wicca Man) δεμένο σε μια καρέκλα, ενώ ανακρίνεται από έναν ακόμη πιο μεγαλόσωμο άνδρα, τον διοικητή Στόουν (Ντάνιελ Νεχμέ, Redirected, Hard Tide). Ο Στόουν έχει επίσης ένα όπλο που σημαδεύει τη γυναίκα του Γουντ. Δυστυχώς, ο Τζων δεν έχει πραγματικά τις απαντήσεις που θέλει ο Στόουν.
Τρία χρόνια αργότερα ο Τζων έχει αποσυρθεί στο δάσος, αφήνοντας πίσω του ό,τι έχει απομείνει από έναν κόσμο που έχει πληγεί από πανδημία. Η μοναξιά του σπάει όταν η Μαρία (Όλγα Κεντ), ένα πειραματόζωο που δραπέτευσε, πέφτει πάνω στην καλύβα του. Και ποιος έχει σταλεί για να τη φέρει πίσω; Πρέπει πραγματικά να σας πω ότι είναι ο διοικητής Στόουν;
Η έναρξη του "Last Man Down" φωνάζει ταινία δράσης της δεκαετίας του '80 από χιλιόμετρα. Τόσο η ατμόσφαιρα όσο και το μέγεθος των δύο πρωταγωνιστών. Είναι σαν να κοιτάζει ο Άρνι τον Βέρνον Γουέλς στο Commando ή σαν να συγκρούονται οι Λούντγκρεν και Σταλόνε στο Rocky 4. Και, μετά από τόσα χρόνια με ταινίες δράσης γεμάτες ομορφόπαιδα όπως ο Τομ Κρουζ, είναι ωραίο να βλέπεις ηθοποιούς που δείχνουν ότι μπορούν να σε πλακώσουν στο ξύλο σε μια τέτοια ταινία.
Για το πρώτο μισάωρο περίπου, το "Last Man Down" είναι γεμάτο με αναδρομές. Μαθαίνουμε λίγα πράγματα για το παρελθόν του Τζων και πώς δραπέτευσε μετά τη δολοφονία της γυναίκας του. Μαθαίνουμε επίσης ότι αυτός, όπως και η Μαρία, φαίνεται να έχει ανοσία στον ιό και ότι σχεδίαζαν να τον χρησιμοποιήσουν όπως χρησιμοποιούσαν εκείνη πριν δραπετεύσει.
Για προθέρμανση βλέπουμε τον Τζων και τη Μαρία να εξολοθρεύουν αρκετούς από τους άνδρες του Στόουν, οι οποίοι δεν συνειδητοποιούν ότι ο Τζων δεν είναι απλώς ένας ξυλοκόπος, όπως τον αποκαλούν, μέχρι να είναι πολύ αργά. Μάλιστα εξολοθρεύει δύο από αυτούς ενώ χέζει. Πως σας φαίνεται αυτός για σκληρός καρεόλης; Και, όπως κάθε πραγματικός ήρωας δράσης, ο Τζων έχει τις ατάκες του. Αφού διαπέρασε με ένα βέλος έναν αντίπαλο, του λέει "Δεν διαπραγματεύομαι". Και όταν η Μαρία τον ρωτάει αν έχει κάποιο σχέδιο για να κρατήσει τον Στόουν και τους άντρες του, αυτός τραβάει πίσω έναν μουσαμά για να αποκαλύψει μια συλλογή από όπλα, χειροβομβίδες και άλλα οπλικά συστήματα και λέει "Νομίζω ότι μπορούμε να τους κρατήσουμε μέχρι το χειμώνα".
Ο σκηνοθέτης Φανσού Ενζί και οι συν-σεναριογράφοι Ντάνιελ Στίσεν και Αντρέας Βάσχαουγκ έδωσαν έξυπνα στη Μαρία ένα υπόβαθρο που της επιτρέπει να είναι κάτι περισσότερο από μια δεσποσύνη σε κίνδυνο. Είναι σκληρή και εξοικειωμένη με τα όπλα, χωρίς να καταφεύγει στο να είναι πρώην στρατιωτικός, καθώς και να το κάνει πιστευτό όταν οι εκπαιδευμένοι στρατιώτες την πιάνουν ανυποψίαστη. Το "Last Man Down" έχει άλλες δύο γυναίκες μαχήτριες, τη Γκράνιτ ( Μαντλέν Βαλ, Wonder Woman) και τη Ζαχάρα (Νατάσια Μάλτε, Battle Drone, In the Name of the King: Two Worlds), αλλά έχουν εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο στην οθόνη.
Ενώ το "Last Man Down" κάνει ό,τι μπορεί για να αναπαραστήσει την αίσθηση των κλασικών ταινιών δράσης, δεν έχει τον προϋπολογισμό μιας τέτοιας ταινίας. Έτσι, δεν έχουμε τις επικές εκρήξεις αυτών των ταινιών, ούτε καν τον στρατό από χάρτινα κομματάκια που αντιμετώπισε ο Σβαρτσενέγκερ στο Commando. Υπήρχαν όμως αρκετά χρήματα για να προσληφθούν αρκετοί κασκαντέρ ώστε να έχουν ενδιαφέρον οι πυροβολισμοί και οι σκηνές σώμα με σώμα. Και να εξασφαλιστεί ότι οι περισσότερες σκηνές είχαν αρκετούς κομπάρσους για να χρησιμεύσουν ως τροφή για τα πυροβόλα όπλα.
Όλα οδηγούν σ' ένα τελευταίο μισάωρο με περισσότερα πτώματα απ' ό,τι οι τρεις τελευταίες ταινίες του Στίβεν Σίγκαλ μαζί και δύο εξαιρετικούς καβγάδες. Φυσικά, έρχεται αντιμέτωπος με τον Στόουν, και θα τα βάλει με τον εξίσου φουσκωτό Δρ Φέλτσπατ (Στάνισλαβ Ιανέβσκι, Hostel II), ο οποίος έκανε τα πειράματα πάνω σ' αυτόν και τη Μαρία.
Στα αρνητικά ούτε ο Στίσεν ούτε ο Νεχμέ είναι ιδιαίτερα καλοί ηθοποιοί, ευτυχώς όμως το "Last Man Down" δεν απαιτεί να κάνουν κάτι περισσότερο απ' το να γκρινιάζουν και να σπάνε κεφάλια. Ας ελπίσουμε ότι θα παρακολουθήσουν κάποια μαθήματα υποκριτικής στο μέλλον. Επίσης, το τέλος είναι υπερβολικά κραυγαλέο για να προετοιμάσει τη συνέχεια. Αλλά ευχαρίστως θα παρακολουθήσω αυτό το sequel γιατί πρόκειται για μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης DTV που έχω δει εδώ και καιρό.
Πηγή: Voices From The Balcony
www.voicesfromthebalcony.com/2021/10/04/last-man-down-2021-review/
Data de publicacióLast.Man.Down.2021.1080p.BluRay.x265-RARBG
CarregadorAlex-Suri-GR (Alex-Suri-GR) @ . Descarregat307x () . Treu dels favoritsAfegiu als favorits . Subtítols correctesSubtítols correctes

Comenta

inicieu la vostra sessió enviar comentaris.

Last Man Down Subtítols Grec
Data de publicació#CD CarregatDescarregatNota del subtítolCarregador
Last.Man.Down.2021.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]Subtítols d'una font de fiar1CD519x 0.00Alex-Suri-GR
Vincles interessants
Tots els subtítols per aquest film en aquesta llenguaTots els subtítols per aquest film
Tots els subtítols d'aquest utilitzadorDemaneu aquest subtítol per una versió diferent
A propòsit del film:A propòsit del film @ http://www.imdb.com
Cartells:Cartells @ http://www.imdb.com
Altres:El vostre vincle aquí
Detalls del filmNota del film:3.6 / 10 (13637)
[ ] - John Wood left the pieces of a broken civilisation behind, to go back to his roots in the woodland, after a virus pandemic struck the world.
Gènere:
Llengua:
Elimineu la publicitat
download subtitle