Asturianu
Nun aniciasti sesión!   Anicia sesión | Rexistrase
Gueta avanzada
Anubrir anuncios

Subtítulos de fontes confiablesSubtítulos pa pelis n'alta-definición

The Song of Songs Griegu subtítulos (1933) 1CD srt

film

Mercar n'Amazon

Detalle subtítulu

Descargar (beta)

Descargar
Gracies5 gracies recibíes

Calificar calidá de subtítulos

Calificar CALIDÁ de subtítulos con 1 puntos (mala)  Calificar CALIDÁ de subtítulos con 3 puntos (probe)  Calificar CALIDÁ de subtítulos con 5 puntos (probe)  Calificar CALIDÁ de subtítulos con 7 puntos (bona)  Calificar CALIDÁ de subtítulos con 10 puntos (escelente)

Comentariu

Nome del ficheru de subtítuluThe.Song.Of.Songs.1933.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX]-greek.srt (93833bytes) amosar previsualización

Comentariu autorΑν το “Άσμα Ασμάτων” ήταν η πρώτη ταινία της Μάρλεν Ντίντριχ , θα ήταν αυτή που θα την έκανε αμέσως σταρ. Αυτή η ταινία θα έκανε σταρ οποιονδήποτε και θα έκανε όλους να μιλούν για αυτήν. Όπως και να 'χει, η Ντίτριχ είχε ήδη ταράξει το Χόλιγουντ στο The Blue Angel- Γαλάζιος Άγγελος- και σόκαρε το κοινό με το τραγούδι της στο “Μαρόκο”, ντυμένη με σμόκιν, που φιλούσε κυρίες, οπότε δεν υπήρχε τίποτα ψηλότερα για να ανέβει. Κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της σε αυτήν την ταινία όπου ποζάρει γυμνή για τον γλύπτη Ρίτσαρντ Γουάλντοου ως πιο σαφής ταινία της προ κώδικα εποχής που έχει γυριστεί ποτέ.
Η Ντίντριχ ξεκινά την ταινία σαν μια αθώα, θρήσκα, χωριατοπούλα ονόματι Λίλι που την έστειλαν να ζήσει με τη θεία της και να δουλέψει στο βιβλιοπωλείο της στο Βερολίνο, αλλά όταν βλέπει ένα όμορφο, βασανισμένο καλλιτέχνη να δουλεύει απέναντι από το παράθυρο του υπνοδωματίου της, η ζωή της αλλάζει.
Την εντοπίζει κι αυτός, και έρχεται στο βιβλιοπωλείο για να της ζητήσει να του ποζάρει. Χρησιμοποιεί την παλιά φράση, «Δεν πρέπει να με σκέφτεσαι ως άντρα», για να την κάνει να γδυθεί, και όταν τελικά το κάνει, ερωτεύεται το σώμα της. Ένας άλλος όμως, ο βαρόνος Μέρζμπαχ, ερωτεύεται επίσης το γλυπτό. Θαυμάζει τη δημιουργία του Ρίτσαρντ και ορκίζεται να πάρει το μοντέλο γι΄αυτόν…
Αυτή η συγκεκριμένη εκδοχή της ταινίας βασίστηκε στο μυθιστόρημα του του Hermann Sudermann το 1908 , Das Hohe Lied. Ο τίτλος του μυθιστορήματος, που μεταφράζεται στα αγγλικά ως "The High Song", αναφέρεται πράγματι στης ωδές του Σολομώντα , το οποίο συχνά περιγράφεται στα γερμανικά ως "Das Hohe Lied der Liebe". Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο δυνατό συμπέρασμα. Το "HoheLied" έχει μεταφραστεί ως "ωδή", "ωσαννά ", "εγκώμια " και χρησιμοποιείται σε αμιγώς κοσμικά καθώς και θρησκευτικά πλαίσια. Το πιο χαρακτηριστικό σε αυτή την περίπτωση είναι η χρήση στα γερμανικά ολόκληρης της φράσης για να περιγράψει το «μεγάλο τραγούδι της αγάπης» ή «την ωδή στην αγάπη» στην Πρώτη Επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους. Αυτό δημιουργεί ένα διπλό επίπεδο νοήματος στον τίτλο του μυθιστορήματος στα γερμανικά, κάτι που δεν θα μπορούσε να αναπαραχθεί σε μια αγγλική απόδοση.
Το θεατρικό έργο του 1914, The Song of Songs του Edward Sheldon συνέβαλε επίσης σε αυτήν την έκδοση. Είναι ένα ριμέικ της βουβής ταινίας του 1918 The Song of Songs με πρωταγωνίστρια την Elsie Ferguson και της βουβής ταινίας του 1924 Lily of the Dust με την Pola Negri.
Συνιστάται.
Πηγές:imdb.com, wikipedia,org.
Καλή σας θέαση.
manosl
fps:46,875
Link για κατέβασμα:
yts.mx/movies/the-song-of-songs-1933
Nome llanzamientuΆσμα Ασμάτων
Autorelad59 @ . descargaos53x () . Desaniciar de favoritosAmestar a favoritos . SubtítulosSubtítulos

Comentariu

Aniciar sesiónpa escribir comentarios.

Enllaces d'interés
Tolos subt. pa esta peli nesta llinguaTolos subtítulos pa esta peli
Tolos subtítulos d'esti usuariuSolicitar esti subt pa un llanzamientu distintu
Tocante a la película:Tocante a la película @ http://www.imdb.com
Posters:The Song of Songs movie postersPosters @ http://www.imdb.com
Otros:El to enllaz equí
Detalle películaAKA:Deep Night (eng)
Puntuación película:6.8 / 10 (761)
[ ] - Lily falls in love with the sculptor who leaves her out of fear of commitment.
Xéneru:
Anubrir anuncios
download subtitle