Idioma do site
Você não está conectado!   Efetuar login | Registro
Pesquisa avançada
Remover propaganda

El aullido del diablo Turco Legendas (1987) 1CD srt

film

Comprar na Amazon

Detalhes da legenda

Baixar (beta)

Baixar
Muito obrigado.

Avalie a qualidade desta legenda

Avalie a QUALIDADE da legenda com 1 pontos (Muito ruim)Avalie a QUALIDADE da legenda com 3 pontos (Ruim)Avalie a QUALIDADE da legenda com 5 pontos (Ok)Avalie a QUALIDADE da legenda com 7 pontos (Bom)Avalie a QUALIDADE da legenda com 10 pontos (Excelente)

Comentar

Nome da legendaEl.Aullido.Del.Diablo.1988.DVD-RRIP.XVID-CG.Filipo.TR.srt (61662bytes) Mostrar prévia

Comentário do autorMolière: Jean-Baptiste Poquelin daha bilinen adıyla Molière (15 Ocak 1622 – 17 Şubat 1673), Fransız oyun yazarı ve oyuncu.
Pirandello: Luigi Pirandello (28 Haziran 1867 - 10 Aralık 1936), İtalyan yazar. Özellikle oyun yazarı olarak tanınmıştır. Roman ve kısa hikâyeleri de vardır. 1934 Nobel Edebiyat Ödülü sahibidir.
Operadaki Hayalet (Le Fantôme de L'Opéra): Gaston Leroux'un yazdığı bir eserdir (1910). Gotik bir roman kabul edilir.
Sodom ve Gomora: Eski Ahit'in Tekvin Kitabı'nda sözü edilen günâhkâr kentler. İsrail'de, Lut Gölü'nün güneydoğusundaki el-Lisan Yarımadasının güneyinde sığ suların altında kaldıkları tahmin edilmektedir. Admah, Tseboim ve Tsoar ile birlikte Kitabı Mukaddes'te adı geçen beş ova kentini oluştururlar.
Mavi Sakal: Zalim bir soylu ve meraklı karısını konu alan bir Avrupa masalı. Mavisakal evlendirdikten sonra yokettiği kadınlarla ünlenmiştir. (Ç.N.: İngilizcede "Bluebeard {Mavisakal}" eş katilleri için de kullanılmaktadır.)
Vlad Tepes: III. Vlad, namı diğer Kont Drakula.
Gilles de Montmorency-Laval: (Baron Gilles de Rais olarak da bilinir) (tahmini d. Eylül 1405 – 26 Ekim 1440), Baron de Rais, Breton şövalye, Fransız ordusunda bir lider ve Jeanne d'Arc ile birlikte savaşmış bir askerdi. En çok (tartışmalı) itibarı ve daha sonra çocuk seri katili olarak suçlanarak idam edilmesi ile bilinir. Parlak lacivert-siyah saçları ve sakalları vardı.
Donatien Alphonse François le Marquis de Sade: (d. 2 Haziran 1740 - ö. 2 Aralık 1814), Fransız aristokrat ve felsefe yazarı. Erotik edebiyat'ın önemli yazarlarındandır, genellikle sert pornografik yazılar yazardı.
Karındeşen Jack: (İngilizce: Jack the Ripper) 1888 yılında Londra’daki Whitechapel semti ve çevresindeki çoğunlukla fakir bölgelerde faal olduğuna inanılan kimliği tespit edilememiş bir katile verilen en genel isimdir. Karındeşen Jack ismi katil olduğunu iddia eden bir kişi tarafından yollanıp medya tarafından yayılmış bir mektuptan ortaya çıkmıştır. Bu mektubun çoğunlukla bir kandırmaca olduğuna inanılmış ve gazeteciler tarafından hikâyeye olan ilgiyi güçlendirerek gazetelerin tirajını arttırmak amacıyla yazılmış olabileceği düşünülmüştür. Katil cinayet dosyaları ve o döneme ait gazete kaynaklarında “Whitechapel Katili” ve “Deri Önlük” olarak anılmıştır.
Kara mamba (Dendroaspis polylepis): Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır.
/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/
Video Kaynak Linki: horrorcharnel.org/details.php?id=3986
/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/
© ssniper
"Emin GÜVEN"
Nome da versão (release)El.Aullido.Del.Diablo.1988.DVD-RRIP.XVID-CG.Filipo25.000 FPS
Autorssniper35 (ssniper) @ . baixado308x () . Excluir dos favoritosAdicionar aos favoritos . Corrigir legendasCorrigir legendas

Comentar

Efetuar login para escrever comentários.

Links interessantes
Todas as legendas para este filme neste idiomaTodas as legendas para este filme
Todas as legendas deste usuárioPedir esta legenda para uma versão diferente
Sobre o filme:Sobre o filme @ http://www.imdb.com
Posters:Posters @ http://www.imdb.com
Outros:Ponha seu link aqui
Detalhes do filmeTambém conhecido por:Şeytan'ın Feryadı (tur)
Pontuação do filme:5.6 / 10 (114)
[ ] -
Dirigido por:
Créditos de autor:
Gênero:
Remover propaganda
download subtitle