שפת האתר
אתה לא מחובר!   התחבר | הירשם
חיפוש מתקדם
Hide ads

כתוביות ממקור "אמין"

The Star יוונית כתוביות (1952) 1CD srt

film

קנה באמאזון

פרטי כתוביות

הורד (beta)

הורד
Thanks6 thanks received

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

הערה

שם קובץ כתוביותThe Star (1952) [elad-rip].srt (87674בתים) תצוגה מקדימה

הערותΛΙΝΚ: ulozto.net/file/uKRUbh8nj5QZ/the-star-1952-eladrip-720p-mkv
Η μεσήλικη ηθοποιός, νικήτρια Όσκαρ, Μάργκαρετ Έλιοτ - Μάγκι για όσους την γνωρίζουν - είναι μια ξοφλημένη του Χόλιγουντ. Η ζωή της βρίσκεται σε αδιέξοδο. Είναι κολλημένη με την ελπίδα ότι θα αναστήσει το παρελθόν της στο χώρο του θεάματος. Κανείς δεν την προσλαμβάνει, είναι άφραγκη, με τους πιστωτές της να ξεπουλάνε οτιδήποτε έχει στην ιδιοκτησία της και έχει αξία, και δεν έχει κανέναν να την βοηθήσει οικονομικά. Στο παρελθόν έχει υποστηρίξει την αδερφή και τον γαμπρό της της, οι οποίοι εξακολουθούν να θέλουν να την χρησιμοποιήσουν απομυζώντας της χρήματα . Χωρισμένη από τον ηθοποιό σύζυγό της, μοιράζεται την κοινή επιμέλεια της έφηβης κόρης τους Γκρέτσεν, από την οποία προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματά της. Όταν φαίνεται ότι η Μάγκι έχει φτάσει στον πάτο, ο Τζιμ Γιόχανσεν ξαναμπαίνει στη ζωή της….
Οι κριτικοί το μίσησαν, αλλά είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του είδους που γυρίστηκαν ποτέ, απλή, ανεπιτήδευτη, ανθρώπινη, γεμάτη συμπόνια, ευγλωττία και ομορφιά. Με εντυπωσιακά οπτικά με τον απλό και διακριτικό τρόπο της. Σε τραβάει αμέσως. Η κάμερα είναι ζεστή και φιλική. Δεν σε φοβίζει.
Σε αντίθεση με τπ «Sunset Boulevard»-Η Λεωφόρος της Δύσεως - αυτή η ταινία δεν φοράει καλλιτεχνικό ένδυμα, αλλά θριαμβεύει ως έργο τέχνης. Η ιστορία, αν και παρόμοια, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Στο «Sunset Boulevard» το ξεθωριασμένο αστέρι είναι πλούσιο και τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο. Αυτό εξαθλιώνει την πλοκή. Οι ταινίες για τους πλούσιους είναι πάντα πιο φτωχές.
Παρόλο που η Ντέιβις έχει τα ελαττώματά της, πρέπει να της αναγνωριστεί οι επιλογές σε τόσες πολλές καλές ταινίες. Υπάρχουν πολλοί διάσημοι ηθοποιοί που δεν έχουν ούτε μια αξιόπιστη ταινία στο ενεργητικό τους.
Δίπλα της πρωταγωνιστεί ο Στέρλινγκ Χέιντεν πολύ καλός στον ρόλο του. Η έφηβη τότε Νάταλι Γουντ υποδύεται την κόρη της Μάργκαρετ Έλιοτ, σε ένα από τους πολλούς της ρόλους ως τότε.
Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ πρώτου ρόλου.
Δεν προβλήθηκε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες.
Πηγές: imdb.com
Συνιστάται.
Καλή σας θέαση.
manosl
שם שחרור באנגלית:The Star (1952) [elad-rip]
הועלה על-ידיelad59 (elad59) @ . הורד89x () . הסר מהמועדפיםהוסף למעודפים . דווח על סרט לא נכוןדווח על סרט לא נכון

הערה

התחברלשליחת הערות.

קישורים מעניינים
כל הכתוביות לסרט זה בשפה זוכל הכתוביות לסרט זה
כל הכתוביות ממשתמש זהבקש כתוביות עבור הפצה אחרת
אודות הסרט:אודות הסרט @ http://www.imdb.com
פוסטרים:The Star movie postersפוסטרים @ http://www.imdb.com
אחרים:הקישור שלך כאן
פרטי סרטדירוג סרט:7.0 / 10 (3933)
[ ] - A washed-up movie queen finds romance, but still desires a comeback.
זאנר:
שפה:
Hide ads
download subtitle